24 januari 2019

Fel rode adidas X18 Exhibit pack voetbalschoenen

De opvallende kleuren zijn weer helemaal terug in de voetbalschoenen van adidas. Deze week presenteerde het Duitse sportmerk het zogenaamde Exhibit pack. De dagen worden weer langer. Het publiek komt weer massaal voetbal kijken. Voor spelers is het nu echt tijd om op te vallen. Als voetballers dat al niet door hun skilss doen, dan wel met de nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen uit het Exhibit pack. Deze nieuwe voetbalschoenen worden vanaf nu door spelers als Salah, Bale en Jesus gedragen bij hun clubs en nationale elftal. In Nederland worden de adidas X voetbalschoenen gedragen door spelers als Matthijs de Ligt, Mazraoui en Dolberg bij Ajax en bij PSV bijvoorbeeld door Bergwijn en Dumfries. Het zijn de ideale voetbalschoenen voor snelle en technische spelers. Check hieronder alle details van de fel rode adidas X18+ voetbalschoenen.

Wil je direct shinen op deze fel rode adidas X 18 voetbalschoenen voor 2019? Deze bestel je vanaf nu exclusief in de officiële webshop van adidas of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL

Design rode adidas X18 voetbalschoenen Exhibit pack

De nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen uit het Exhibit pack zijn dus fel rood. Door adidas wordt deze kleur ook wel ''active red'' genoemd. De kleur is niet alleen opvallend. Over de voorvoet zijn door adi namelijk opvallende dunne, zilveren lijntjes aangebracht. Deze lopen door over de zijkanten van de voetbalschoenen. Ook de drie adidas strepen op de voorvoet van deze snelle voetbalschoenen zijn zilver en de zool is blauw met doorzichtige details. Het X trademark teken op de achterkant van de schoenen is zilver. Qua technologie is er niks veranderd aan de adidas X voetbalschoenen. We leggen hieronder nog wel even uit waarom dit juist de perfecte voetbalschoenen zijn voor snelle en creatieve voetballers! 

Kenmerken adidas X18 voetbalschoenen Exhibit pack

De upper van de fel rode adidas X18+ voetbalschoenen is ook dit keer weer gemaakt van een super zacht materiaal. Dit materiaal wordt door adidas Speedmash genoemd en voelt aan als een tweede huid. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten geen veters (de 18.1 versie overigens natuurlijk wel). Hierdoor heb je een nog schoner baloppervlak en kan je dus nog preciezer en meer gefocust schieten. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten een rode enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar'' genoemd. Zoals bij alles van de adidas X 18+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. De hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander lost wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van deze fel rode /blauwe  adidas X18+ voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X18 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze opvallende adidas X voetbalschoenen uit het Exhibit pack. Onderdeel van dit pack zijn de volgende voetbalschoenen:

Rode adidas X18+ Exhibit pack voetbalschoenen bestellen

Deze fel rode adidas X voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van de schoenen heeft een prijs van € 280,-, maar goedkopere versies van deze opvallende kicksen scoor je al vanaf € 60,- tot € 70,-. Voor kinderen bestel je deze schoenen van maat 31 tot 38 en voor volwassenen van maat 39 tot 47. De schoenen zijn natuurlijk ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. In deze webshops kan je je adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X18+ voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

Of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL