4 september 2017

Adidas NEMEZIZ 17+ PUREAGILITY THUNDER STORM PACK voetbalschoenen

Adidas brengt storm en bliksem aan het einde van de zomer. Adidas heeft namelijk afgelopen week de adidas NEMEZIZ van het Thunder Storm Pack gelanceerd. De NEMEZIZ 17+ zijn de voetbalschoenen van onder andere Dolberg, Renato Sanches en Firmino. Ook worden deze kicksen gedragen door wereldster Lionel Messi. Het nieuwe Thunder Storm Pack bevat niet alleen NEMEZIZ, maar ook ACE 17+ en X 17+. Ontworpen voor bliksemsnelle bewegingen en schokkende acties is de Adidas NEMEZIZ 17+ PureAgility op de markt om het veld op zijn kop te zetten en tegenstanders verward achter te laten afvragend wat ze zojuist gepasseerd heeft.

Direct enthousiast over deze nieuwe Adidas voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze SHOP of deze STORE 

Design Energy Blue/Energy Aqua Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen

De nieuwe Adidas NEMEZIZ 17+ voetbalschoenen van het Thunder Storm Pack zijn gecombineerd met de kleuren Energy Blue en Energy Aqua, drie zwarte Adidas strepen op de buitenkant van de schoen en een zwart met navy blauw gestreepte 360 Agility Bandage System. De strepen over de bovenkant van de voetbalschoenen zijn verkleind naar het gedeelte van de 360 Agility Bandage System. De naam van het pack is verwerkt in de schoenen, want de zijkant van de voetbalschoenen bevatten zichtbare bliksemschichten, wat de voetbalschoen een extra vette uitstraling geeft. De twee blauwtinten komen terug op de onderkant van de voetbalschoen en in het noppenwerk. De binnenzool van de voetbalschoen is flitsend. Het bevat een zool met de kleuren van de schoen zelf, en uiteenspattende bliksemschichten. Het lijkt net of de schoenen letterlijk opgeladen zijn door bliksem. Helemaal klaar om te vlammen! De twee soorten NEMEZIZ uit het Dust Storm Pack en de Ocean Storm Pack zijn anders dan deze limited edition NEMEZIZ.

Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van de limited edition NEMEZIZ voetbalschoenen.

Kenmerken Energy Blue/Energy Aqua Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen

De Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen zijn ontworpen voor de meest wendbare en creatieve voetbalspelers. De NEMEZIZ 17+ is speciaal ontwikkeld voor het ontketenen van explosieve moves, slalommen door de verdediging in krappe ruimtes, waardoor je met alle gemak risico’s kunt nemen en het spel kunt dicteren. Perfecte schoenen voor Messi, maar ook voor andere creatieve spelers. Risico’s nemen, je tegenstander met snelle bewegingen te snel af zijn en het spel dicteren zijn redenen waarom deze schoenen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. De NEMEZIZ 17+ PureAgility is zonder veters, waardoor het schietoppervlak door niks gehinderd wordt en dus het optimale balgevoel creëert. Aan optimale fitting is ook gedacht. De TORSIONTAPE-technologie van het 360 BANDAGE SYSTEM is geïnspireerd op sporttape. De schoen biedt ondersteuning en stabiliteit dankzij de 360 TORSION TAPE.

De DUAL LOCK COLLAR zorgt voor een stevige lockdown en enkelstabiliteit bij de instap van de schoenen. Waardoor de fitting van de schoen wordt geoptimaliseerd. Het is een kleine enkelkraag in de vorm van een v. De binnenkant van de instap bij de schoen bevat kleine rubberen nopjes die ervoor zorgen dat je sok en je voeten op hun plaats blijven in de schoen. De nauwsluitende AGILITY KNIT 2.0-voorvoet zorgt voor een perfecte pasvorm en reactievermogen zodra de schoenen worden aangetrokken. En zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de NEMEZIZ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt.

Als laatste komt het onderstel van de schoenen. De lichtgewicht TORSIONFRAME-loopzool met TORSION RIBS zorgt voor explosieve kracht op droog natuurgras en voor extra steun bij de afzet. De noppen van de schoen zijn langwerpig en zorgen voor een goede balans bij het maken van snelle draaiingen en explosieve versnellingen.

Energy Blue/Energy Aqua Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe Adidas NEMEZIZ 17+ Pure Agility Thunder Storm Pack voetbalschoenen kopen? Dat kan per direct in de onderstaande shops. De duurste schoenen hebben een prijs van 329,95 euro, de goedkoopste versie van deze NEMEZIZ uit het Thunder Storm Pack koop je al vanaf 64,95 voor kinderen en volwassenen. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. Check bovendien alle NEMEZIZ voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder!

 

Scoor deze nieuwe limited edition NEMEZIZ schoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE