6 juni 2017

adidas Nemeziz 360Agility DUST STORM voetbalschoenen

Messi draagt vanaf juni 2016 een geheel nieuwe voetbalschoen van adidas. Adidas heeft afgelopen week namelijk de nieuwe NEMEZIZ voetbalschoenen gelanceerd. De NEMEZIZ 17 voetbalschoenen zijn de opvolger van de Messi 16 voetbalschoenen van adidas. De nieuwe NEMEZIZ voetbalschoenen maken deel uit van het nieuwe adidas DUST STORM pack, waartoe ook de de nieuwe ACE 17+ en X16 voetbalschoenen horen. Messi speelt zijn wedstrijden voor Barcelona en het Argentijnse elftal vanaf nu op de zwart/witte NEMEZIZ voetbalschoenen uit de DUST STORM pack van adidas. Check hieronder alle details over zowel het design als de kenmerken van de nieuwe schoenen van Messi, Dolberg, Renato Sanches en Firmino.

Direct enthousiast over deze nieuwe adidas voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze SHOP of deze STORE

Design zwart/witte adidas Nemeziz voetbalschoenen

De nieuwe adidas NEMEZIZ 17 voetbalschoenen zijn wit en bevatten flitsende zwarte strepen over de bovenkant van de voetbalschoenen. BovendienHierdoor hebben de schoenen een zebra achtig design. In deze strepen is ook de naam van de nieuwe schoenen verwerkt. Verder bevatten de eerste NEMEZIZ voetbalschoenen ook fel gele details. Deze fel gele details komen terug in de drie strepen van adidas over de zijkanten van de nieuwe kicksen en in de noppen aan de onderkant van de nieuwe schoenen van Messi en Dolberg. De binnenzool van de schoenen is fel geel en bevat het NEMEZIZ trademark teken. Ook over het onderstel van de schoenen lopen de flitsende zwarte zebra strepen. In vergelijking met de Messi 16 voetbalschoenen hebben de NEMEZIZ voetbalschoenen een hele metamorfose ondergaan. Check hieronder alle details over het materiaal en de voordelen van de adidas NEMEZIZ schoenen.

Kenmerken zwart/witte adidas Nemeziz voetbalschoenen

De adidas NEMEZIZ voetabslchoenen zijn de perfecte schoenen voor Messi, maar ook voor andere creatieve spelers. Het zijn de ultieme kicksen voor spelers die voortdurend in beweging zijn en die hun tegenstanders met snelle bewegingen te snel af willen zijn. Om deze reden zijn de schoenen uitgerust met de nieuwste materialen en technieken. De bovenkant van deze schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal. Dit materiaal is geïnspireerd door het ritueel dat voetballers vaak voor een wedstrijd hebben, het inwikkelen van de enkels voor stevigheid en stabiliteit. De bovenkant van deze kicksen is uitgerust met het zogenaamde 360Agility Bandage Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de schoen perfect om de voeten valt en zorgt bovendien voor stabiliteit. Aan stabiliteit is ook gedacht bij de instap van de schoenen. Dit is een zogenaamde Dual Lock Collar. Dit is een kleine enkelkraag in de vorm van een v. De binnenkant van deze instap bevat kleine rubberen nopjes, welke ervoor moeten zorgen dat de sokken en voeten op hun plaats in de schoen blijven. De binnenkant van de schoenen is ook uitgerust met een speciaal soort tape. Dit wordt door adidas het 360 Torsion Tape genoemd. Ook dit systeem staat weer geheel in het teken van steun en stabiliteit. Het zorgt ervoor dat de voeten op hun plaats blijven bij hoge snelheden. Ook de binnenkant van de hiel bevat een zacht materiaal, waardoor de pasvorm nog beter is en je echt de ideale lockdown hebt. De schoenen bevatten geen veters, waardoor het schietoppervlak egaal is en je voeten nog dichter bij de bal zijn.

De voorkant van de NEMEZIZ schoenen zijn uitgerust met het Agilityknit 2.0 systeem. Dit systeem komt terug in de dunne garens van de voetbalschoenen en zorgt ervoor dat je direct het ultieme balgevoel hebt. Zoals bij bijna alle adidas voetbalschoenen het geval is, is het bovendeel van de NEMEZIZ schoenen uitgerust met de Non Stop Grip technologie welke ervoor zorgt dat de balbehandeling in alle weersomstandigheden perfect is. Deze zogenaamde NSG technologie komt terug in de kleine 3D achtige puntjes over de schoenen.

Last but not least bespreken we het onderstel van de schoenen. Dit onderstel wordt door adidas Torsionframe genoemd. Dit is een super lichte zool, welke zowel voor flexibiliteit en stabiliteit zorgt. Deze zool heeft een laag profiel en is uitgerust met zogenaamde TORSION ribs, welke steun bieden bij het afzetten. De noppen zijn vooral langwerpig en zorgen dus voor stabiliteit bij het maken van draaiingen en versnellingen.

adidas Nemeziz voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe adidas Nemeziz 360Agility voetbalschoenen kopen? Dat kan per direct in de onderstaande shops. De duurste schoenen hebben een prijs van € 329,95, de goedkoopste versie van deze nieuwe voetbalschoenen koop je al vanaf € 64,95 voor kinderen en volwassenen. Goedkopere versies van deze schoenen zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. Check bovendien alle Nemeziz voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor de nieuwe Nemeziz schoenen exclusief in deze SHOP

of deze STORE