Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack

Adidas heeft het laatste voetbalschoenen pack van dit seizoen gelanceerd met een wel heel verfrissende naam! De nieuwe adidas Predator, X en Copa voetbalschoenen zijn namelijk onderdeel van het adidas Energy Citrus pack. De komende maanden staan in het teken van belangrijke ontknopingen, waardoor de spelers fris aan de dag moeten verschijnen! Wanneer we kijken naar de kleuren van de schoenen uit dit pack is daar niks van gelogen!

De schoenen stralen namelijk echt een verfrissende en levendige energie uit! Exact wat de spelers momenteel nodig hebben. Joy-de-vivre! Deze voetbalschoenen worden door verschillende sterren vanaf nu tot eind mei/begin juni 2024 gedragen! Deze schoenen vervangen de voetbalschoenen uit het Solar Energy pack.

Fel gele adidas Predator voetbalschoenen

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Energy Citrus pack zijn de verpersoonlijking van de naam van het pack. Deze schoenen zijn namelijk fel geel met fel rode en zwarte accenten. De fel rode details komen met name terug op de zoolplaat, ter hoogte van de hiel en rondom de instap van de schoenen. De zwarte accenten zijn te vinden in de golvende adidas strepen, in de lip van de voetbalschoenen en een deel van de noppen. De Predators uit het Energy Citrus pack zijn er weer in verschillende versies, namelijk een klassieke versie met een tong, een veterloze versie en een versie met veters! Uiteraard zijn de fel gele adidas Predator voetbalschoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals de upper met Strikeskin, de Primeknit boord (enkelsok), het Hybridtoch gedeelte en de Controleframe 2.0 zoolplaat.

Fel rode adidas X voetbalschoenen

De adidas X Crazyfast voetbalschoenen uit het Energy Citrus pack hebben opnieuw een levendige kleurencombinatie. Was de vorige versie (uit het Solar Energy pack) nog fel geel, nu zijn de schoenen een combinatie van van fel rood, wit en fel geel. De upper van de voetbalschoenen is fel rood, terwijl de adidas strepen, de hielkap en de zoolplaat wit zijn. Ter hoogte van de instap van de adidas X voetbalschoenen bevinden zich fel gele accenten en deze kleuren komen ook weer terug in de Speedframe zoolplaat. Ook deze schoenen, speciaal ontwikkeld voor snelle en behendige spelers, bevatten weer de gebruikelijke technieken, zoals de Aeropacity Speedskin (het doorzichtige bovenwerk), het Primeknit boord en de Speedframe zool.

Bordeaux rode adidas COPA voetbalschoenen

Van de adidas COPA Pure voetbalschoenen kunnen we overigens niet zeggen dat deze een levendige kleur hebben. Deze hebben juist meer een kleur die past bij de uitstraling van de schoenen: klassiek! De adidas COPA Pure voetbalschoenen uit het Energy Citrus pack zijn namelijk bordeaux rood (Shadow Red) met witte accenten. De oplettende kijker ziet echter ook weer fel gele details. Deze felle tint geel is heel subtiel verwerkt in de overwegend witte adidas strepen op de zijkanten en in de noppen! Ook de inlegzool is ''solar yellow''. De bordeaux rode adidas COPA Pure voetbalschoenen hebben ook weer verschillende kenmerken, die controlerende votballers faciliteren. Het voornaamste kenmerk van deze voetbalschoenen is het Fusionskin bovenwerk, de Primeknit boord en de lichte zoolplaat.

adidas voetbalschoenen Citrus Energy pack bestellen

Alle adidas voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack kun je vanaf nu bestellen. De voetbalschoenen zijn in verschillende prijsklasses beschikbaar. De dure (Elite) versie betreft de versie die ook door de spelers gedragen worden. Deze schoenen bevatten de meeste geavanceerde materialen en technologieën en hebben een prijsklasse van € 250,- tot € 300,-. Goedkopere versies van de schoenen bestel je echter al vanaf € 50,-. Uiteraard zijn de voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras, harde en zachte ondergronden.

Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack
Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack
Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack
Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack
Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack