adidas lanceert nieuwe generatie adidas Predator Freak voetbalschoenen

Niet alleen Nike heeft vandaag nieuwe voetbalschoenen gelanceerd, ook adidas heeft een nieuwe generatie adidas Predator voetbalschoenen gelanceerd. Een nieuwe voetbalschoen betekent doorgaans ook een nieuwe naam en dat is bij adidas niet anders. De nieuwe adidas Predators worden de adidas Predator FREAK voetbalschoenen genoemd en deze bevatten een aantal nieuwe technologieën, die we later in dit artikel bespreken. De nieuwe adidas Predator FREAK voetbalschoenen zijn onderdeel van het nieuwe Superlative pack van het Duitse sportmerk. Dit pack bevat ook nieuwe adidas Nemeziz, X en Copa voetbalschoenen.

Ben je direct fan van de nieuwe adidas Predator FREAK voetbalschoenen uit het Superlative pack? Scoor deze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

adidas Predator Freak voetbalschoenen

Design adidas Predator Freak voetbalschoenen Superlative pack

De nieuwe adidas Predator FREAK voetbalschoenen hebben op het eerste oog hetzelfde design als haar voorganger, adidas Predator Mutator voetbalschoenen. Toch heeft het Duitse merk een aantal nieuwe updates in het materiaal en de technologie van de kicksen doorgevoerd. De adidas Predator FREAK voetbalschoenen uit het Superlative pack zijn overwegend zwart met en blauwe neus. De spikes op de nieuwe Predators zijn fel geel en hetzelfde geldt voor het gedeelte ter hoogte van de hielkap van de Predator Freak voetbalschoenen. De drie brede adidas strepen op de zijkanten van de voetbalschoenen zijn wit en hebben naar de onderkant een gebroken design. Dit heeft wat weg van een mozaïek. Uiteraard zijn de Predator FREAK+ en 1. voetbalschoenen uitgerust met een enkelsok. Deze is wat scherper dan de vorige editie van de Predators. De zoolplaat is een combinatie van blauw en geel en bevat zowel klauw- als ronde noppen. Er zijn inmiddels ook geheel zwarte adidas Predator FREAK voetbalschoenen beschikbaar. 

Nieuwe technologieën adidas Predator Freak voetbalschoenen

Dat was puur en alleen het design van de eerste editie van de nieuwe adidas Predator FREAK voetbalschoenen. Het belangrijkste van deze nieuwe kicksen zijn eigenlijk de updates die adi heeft doorgevoerd in het materiaal en de technologie van de voetbalschoenen. Die worden hieronder puntsgewijs besproken.

  • Het eerste wat opvalt aan de nieuwe adidas Predator FREAK voetbalschoenen zijn de rubberen spikes op de voetbalschoenen. Ook de vorige versie van de Predators had deze spikes (welke door adidas de Demonskin technologie genoemd wordt). Deze spikes zijn op strategische punten op de voetbalschoen geplaatst, namelijk op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt, de belangrijkste contactpunten met de bal. De adidas Demonskin technologie zorgt dan ook voor het perfecte balgevoel en een ideale controle. Aan deze technologie heeft adidas na feedback van de spelers kleine aanpassingen gedaan. De spikes betrekken een nog groter oppervlak en het zijn er meer (maar liefst 225), zodat de spelers een nog betere controle, grip en passing hebben.

  • Ook het silhouet van de adidas Predators is veranderd. We gaven het net al aan, de adidas Predator Freak voetbalschoenen zien er nog scherper uit. De schoenen hebben een zogenaamd ''split cut'' enkelsok. Door deze naadloze sok constructie van Primeknit hebben de voeten een betere bewegingsvrijheid. Bovendien kan deze vorm zich nog beter aanpassen aan verschillende vormen voeten, wat het balcontact voor iedere voetballer nog beter maakt.

  • De adidas Predator Freak+ versie betreft de versie zonder veters. De veterloze enkelsok in combinatie met het nieuwe silhouet van de adidas Predators zorgt ervoor dat je nog makkelijker in de schoen kunt stappen. Een ander effect hiervan is dat je voeten nog beter vergrendeld in de schoenen zitten (het zogenaamde lockdown effect).

  • Ook in de zoolplaat van de adidas Predator Freak voetbalschoenen heeft het merk wat subtiele aanpassingen gedaan. Deze zogenaamde ControlFrame zoolplaat met Split Tooling is namelijk nog lichter en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.

Welke voetballers dragen de adidas Predator FREAK voetbalschoenen? 

Welke voetballers gaan de nieuwe adidas Predator FREAK voetbalschoenen dragen. De adidas Predator Freak lijn bevat vier verschillende edities. De + editie zijn de voetbalschoenen met een enkelsok en zonder veters, de 1. editie zijn de schoenen met enkelsok en met veters en de 1.Low versie betreft de voetbalschoenen zonder enkelsok en met veters.

  • De adidas Predator Freak + voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Onana, Pogba, Ter Stegen, Pjanic, Alli en Militao.

  • De adidas Predator Freak 1 voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Fabinho, Donnaruma, Sensi en Szczesny.

  • De adidas Predator Freak 1 Low versie wordt gedragen door spelers als Asensio, Alaba, David Luiz, Kepa en Mendy.

adidas Predator Freak voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas Predator Freak voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. De duurste versie betreft de Predator Freak +. Deze zijn € 280,- voor volwassenen. De Predator Freak. 1 versie (met en zonder enkelsok) zijn € 220,- voor volwassenen en voor kinderen € 150,-. Goedkopere versies van de adidas Predator Freak voetbalschoenen bestel je al vanaf € 100,- of zelfs nog goedkoper. Hoed goedkoper de voetbalschoen, hoe minder technologieën er in de schoenen zijn verwerkt of hoe goedkoper het materiaal. Uiteraard zijn de schoenen ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering.

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel! 

adidas Predator Freak + voetbalschoenen

Nieuwe adidas Predator Freak voetbalschoenen