Genetion PRED! Adidas lanceert fel groene adidas Predator voetbalschoenen

Adidas heeft weer een opvallende versie van de adidas Predator voetbalschoenen gelanceerd met als titel: ‘’GENERATION PRED’’! Deze voetbalschoen is speciaal voor de echte fans van de adidas Predator voetbalschoenen. Waar de Predators uit het Solar Energy pack nog een retro look hadden, zijn dit de voetbalschoenen van de toekomst. En dat is ook wel aan de kleuren te zien. Adidas heeft namelijk een levendige kleurencombinatie gebruikt. Ja, je moet ervan houden, maar als dat het geval is, kun je echt alleen maar shinen!

Opvallende kleuren!

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Generation Pred pack zijn overwegend fel groen (door adidas ‘’Team Solar Green’’ genoemd) en bevatten roze en paarse details. En dat niet alleen, zoals het een echt roofdier betaamd, bevatten de voetbalschoenen ook nog een design van vlekken in een net iets andere tint groen. Wanneer jij uit de schaduw van je tegenstander stapt, zonder dat die het merkt, moet je er staan! Door dit design, buiten alle technologieën die in de schoenen verwerkt zijn, sta je al met 1-0 voor. De roze en paarse details op de nieuwe Predators maken de schoenen net wat excentrieker. De golvende adidas strepen op de zijkanten zijn paars/roze. De overloop van deze kleuren wordt bewerkstelligd door een gradiënt effect. De roze en paarse details komen ook terug rondom de instap van de schoenen, de inlegzool en in de branding op de schoenen. Op de onderkant van de schoenen prijkt in grote koeienletters de naam van de schoenen: PREDATOR. Deze limited edition voetbalschoenen zijn overigens alleen beschikbaar in een versie met veters en een veterloze versie. Dit keer heeft het Duitse sportmerk de versie met tong achterwege gelaten.

Kenmerken adidas Predator voetbalschoenen

Uiteraard zijn ook deze Predators weer uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen, waardoor jij altijd een bedreiging bent voor je tegenstander. Het bovenwerk van de voetbalschoenen wordt het Hybridtouch 2.0 materiaal genoemd. Dit betreft een suede achtige stof, welke zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Op de voorvoet van de Predators bevinden zich rubberen elementen. Deze kleine uitsteeksels worden door adidas de Strike Skin technologie genoemd. Deze zijn op strategische plekken op de schoenen aangebracht en zorgen voor de perfecte balcontrole en grip bij iedere dribbel, schot of pass. De veterloze versie van de voetbalschoen heeft een tweedelig Primeknit boord. Deze biedt een perfecte ondersteuning, wanneer je van richting verandert. Het Primeknit boord bevat namelijk een stretch materiaal. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor nog makkelijker de schoenen aan kunt doen. De zoolplaat van de adidas Predators wordt de Controlframe 2.0 zool genoemd. Deze lichte plaat zorgt voor de ideale ondersteuning bij het behalen van hoge snelheden en het maken van creatieve acties. Last but not least bevatten de schoenen driehoekige noppen, waardoor je snel van richting kunt veranderen. Ook de noppen zorgen weer voor de benodigde stabiliteit!

adidas Predator voetbalschoenen Generation Pred pack bestellen

De felgroene adidas Predator voetbalschoenen uit het Generation Pred pack betreffen limited edition voetbalschoenen. Dit betekent dat alleen de duurste versie van de voetbalschoenen beschikbaar is. De veterloze versie is € 270,- en de versie met veters € 260,-. In de onderstaande winkels vind je uiteraard wel goedkopere versie van de adidas Predator voetbalschoenen.

Genetion PRED! Adidas lanceert fel groene adidas Predator voetbalschoenen
Genetion PRED! Adidas lanceert fel groene adidas Predator voetbalschoenen
Genetion PRED! Adidas lanceert fel groene adidas Predator voetbalschoenen
Genetion PRED! Adidas lanceert fel groene adidas Predator voetbalschoenen