adidas Predator Alexander Arnold voetbalschoenen in stijl Liverpool!

Trent Alexander Arnold heeft nu ook een eigen voetbalschoen bij adidas! Vandaag lanceerden adidas en de verdediger van Liverpool de nieuwe adidas Predator ‘’Pure Strike’’ voetbalschoenen, die vanaf nu tot het einde van het seizoen exclusief door Alexander-Arnold gedragen worden tijdens zijn wedstrijden voor Liverpool en het nationale voetbalelftal van Engeland! Dit is overigens niet de eerste keer dat we de nieuwe schoenen van Alexander-Arnold zien. De sterspeler droeg de schoenen namelijk al tijdens de clash tegen Manchester City in november!In november haalde Alexander-Arnold de krantenkoppen door zijn vertrek bij Under Armour aan te kondigen en op een speciale manier zijn overstap naar adidas bekend te maken. Alexander-Arnold scoorde in de wedstrijd tegen Manchester City en showde zijn nieuwe adidas Predator voetbalschoenen! Destijds rees de vraag welke editie van de Predators dit was en of deze schoenen in de toekomst gelanceerd zouden worden. Die vraag is nu beantwoord met de lancering van de adidas Predator Pure Strike voetbalschoenen. De schoenen van Alexander-Arnold zijn geheel in stijl van de kleuren van het Liverpool voetbalshirt! De nieuwe Predators zijn namelijk wit met rode accenten. De tong van de voetbalschoenen is rood en bevatten de iconische adidas blokken in het wit. Ook op deze voetbalschoenen hebben de adidas strepen een golvend design. Op de buitenkant zijn de strepen rood en aan de andere kant zilver. Verder is alles aan de nieuwe Predators van Alexander-Arnold nagenoeg wit. Een speciaal detail bevindt zich nog op de tong. Hier staat weer het jaartal 1994, als verwijzing naar het geboortejaar van de adidas Predator voetbalschoenen.

De speler van Liverpool geeft ook nog een korte reactie op zijn nieuwe voetbalschoenen: ‘’Toen ik opgroeide heb ik verschillende idolen zien voetballen op de adidas Predator voetbalschoenen. Ik ben verliefd geworden op deze voetbalschoen, zeker in deze kleurencombinatie. Voor mij is het een droom die uitkomt en ik kan niet wachten om weer op het veld te staan om deze voetbalschoenen te testen.’’

Qua materialen en technieken heeft de Predator weer dezelfde kenmerken als eerdere versies, zoals de vorige maand gelanceerde adidas Predator Y-3 voetbalschoenen! De upper van de schoenen wordt het synthetische Hybridtouch 2.0 bovenwerk genoemd. Dit betreft een suède materiaal, dat zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten. Bovendien voelt het materiaal zacht aan voor de perfecte eerste touch! Op strategische plekke op de voetbalschoenen bevinden zich rubberen Strikeskin elementen, welke zorgen voor de perfecte balcontrole bij het dribbelen, passen en schieten. De tong van deze adidas Predator voetbalschoenen draagt hier ook aan bij. Wanneer je de tong met het elastiek vastmaakt aan de onderkant van de voetbalschoenen heb je een nog schoner schietoppervlak en bovendien zorgt dit voor nog meer comfort. Ook deze adidas Predator voetbalschoenen bevatten weer een Primeknit boord rondom de enkels. Hierdoor kun je niet alleen makkelijker deze schoenen aandoen, het zorgt ook voor flexibele ondersteuning en stabiliteit wanneer je creatieve acties maakt en je op snelheid wegsprint van je tegenstander! De zoolplaat van de Predator voetbalschoenen betreft de Controlframe 2.0 zoolplaat. Deze lichte zoolplaat zorgt ook weer voor stabiliteit bij het maken van acties op hoge snelheid!

Deze wit/rode adidas Predator Pure Strike voetbalschoenen van Alexander-Arnold kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze schoenen zijn alleen in de dure Elite versie beschikbaar. Dit zijn exact dezelfde voetbalschoenen als Alexander-Arnold draagt en hebben een prijs van € 300,-! Check ook goedkopere versies van de adidas Predators in deze winkels!

adidas Predator Alexander Arnold voetbalschoenen in stijl Liverpool!
adidas Predator Alexander Arnold voetbalschoenen in stijl Liverpool!
adidas Predator Alexander Arnold voetbalschoenen in stijl Liverpool!