adidas lanceert zwarte Predator 24 voetbalschoenen uit Nightstrike pack

Adidas heeft weer een nieuw pack gelanceerd! Was het vorige week nog Puma die een pack van zwarte voetbalschoenen lanceerde, vandaag is het de beurt aan adidas! Speciaal voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen heeft het merk het Nightstrike pack gelanceerd! Alleen de Predators zijn onderdeel van dit nieuwe pack van adidas. De zwarte adidas Predator 24 voetbalschoenen worden niet door de sterspelers die normaal op deze schoenen spelen, gedragen. De voetballers dragen namelijk de adidas Predator voetbalschoenen uit het Solar Energy pack!

De nieuwe generatie adidas Predator 24 voetbalschoenen werd in januari gelanceerd ter ere van het 30 jarig bestaan van de Predator voetbalschoenen. Sindsdien bevatten de schoenen een aantal nieuwe features, die we straks nog even kort aanstippen. Qua design valt er niet veel te zeggen over de zwarte adidas Predator 24 voetbalschoenen uit het Nightstrike pack. De schoenen zijn namelijk volledig zwart met subtiele zilveren accenten. De golvende adidas strepen op de zijkanten van de voetbalschoenen zijn zilver en hetzelfde geldt voor het Predator trademark teken op de zijkanten. Het meest opvallende aan de zwarte Predator voetbalschoenen is de zoolplaat. Deze heeft een iriserend design. Wanneer er licht schijnt op deze chrome zoolplaat komen de kleuren van de regenboog tevoorschijn. De zwarte adidas Predator voetbalschoenen zijn weer beschikbaar in drie verschillende versies, de versie met een tong, de versie met een Primeknit collar (de subtiele enkelsok) en veters, en de veterloze versie.

Zoals de zwart/wit/rode adidas Predator voetbalschoenen uit het Solar Energy pack zijn de zwarte voetbalschoenen ook uitgerust met de nieuwste technologieën. Het bovenwerk van de voetbalschoenen wordt Hybridtouch 2.0 genoemd. Dit betreft een zacht materiaal, dat zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Op het bovenwerk van de voetbalschoenen bevinden zich ook rubberen elementen. Deze vinnen worden door adidas de Strike Skin technologie genoemd en zorgen voor de perfecte balcontrole. De vinnen zijn namelijk op strategische plekken geplaatst voor een betere grip en nauwkeurigheid bij ieder schot en iedere pass. Rondom de enkels van de voetbalschoenen bevindt zich het Primeknit materiaal. Door deze technologie kun je niet alleen makkelijker in de voetbalschoenen stappen, het garandeert ook nog een perfecte pasvorm en zorgt voor een ideale ondersteuning bij het maken van creatieve acties. Ook de zoolplaat, die door adidas Controlframe genoemd wordt, biedt de perfecte stabiliteit. De noppen aan de onderkant van de zwarte adidas Predator voetbalschoenen betreffen driehoekige noppen, welke ervoor zorgen dat je je snel kunt los maken van je tegenstander en op verschillende spelsituaties in kunt spelen!

De zwarte adidas Predator 24 voetbalschoenen uit het Nightstrike pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versies (met alles erop en eraan) bestel je vanaf € 260,-, maar goedkope versies van de zwarte adidas Predator voetbalschoenen bestel je al vanaf € 60,-. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar en kun je in deze winkels ook laten personaliseren!

adidas lanceert zwarte Predator 24 voetbalschoenen uit Nightstrike pack
adidas lanceert zwarte Predator 24 voetbalschoenen uit Nightstrike pack
adidas lanceert zwarte Predator 24 voetbalschoenen uit Nightstrike pack