adidas en Stormzy lanceren opvallende adidas Predator Merky FC voetbalschoenen

Adidas X Stormzy hebben een nieuwe versie van de Predator voetbalschoenen gelanceerd, namelijk de adidas Predator 24 Merky FC voetbalschoenen. De nieuwe versie van de iconische silo van het Duitse sportmerk zijn een eerbetoon aan alle voetballers en voetbalsters waarvan de roots ligt in Zuid Londen! Logischerwijs zijn Arsenal spelers Smith Rowe en Alessio Russo de ambassadeurs van de nieuwe voetbalschoenen, die door adidas in een limited editie versie zijn gelanceerd.Voor degenen die niet bekend zijn met #Merky FC! Dit is een speciaal initiatief van adidas en Grime artiest Stormzy, waarbij aan Londenaren de kans wordt gegeven zich te ontplooien op het gebied van voetbal, muziek en gaming. Merky FC heeft als doel om een platform te bieden voor jonge voetballers in Londen en daarbuiten, en bevordert inclusiviteit en betrokkenheid door middel van sport. De adidas Merky FC Predator voetbalschoenen zijn geheel in stijl van de kleuren van het initiatief. De schoenen zijn zwart met fel gele accenten, waardoor de schoenen echte eyecatchers zijn. De schoenen zijn overigens alleen in een versie met een tong (de Elite FT versie) beschikbaar en deze tong is fel geel. Hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de zijkanten van de schoenen, welke een flitsend design hebben door dat de blokken zijn verdeeld in kleinere streepjes. Ook de inlegzool van de schoenen is fel geel. De schoenen bevatten natuurlijk nog verschillende details. Op de tong , de zoolplaat en de inlegzool staan in een sierlijk lettertype ''Merky FC'', alsof deze persoonlijk zijn gesigneerd door Stormzy. De binnenkant van de schoenen en de onderkant van de tong bevatten het getal 30, verwijzend naar het jubileum van de Predator voetbalschoenen. De Predators werden in 1994 voor het eerst door adidas op de markt gebracht.

De adidas Predator #Merky FC voetbalschoenen bevatten natuurlijk weer de nieuwste technologieën! Het bovenwerk van de schoenen betreft het Hybridtouch 2.0 materiaal. Dit zachte suede zorgt ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de vorm van de voeten. Op strategische plekken, namelijk de zones waarmee je dribbelt, passt en schiet, heeft adidas weer Strikeskin elementen aangebracht. Deze rubberen elementen zorgen voor een nog nauwkeurigere passing en schot! Het Primeknit boord rondom de enkels zorgt voor de nodige stabiliteit. En dat niet alleen! Hierdoor kun je de schoenen nog makkelijker aan en uit doen. De adidas Predator #Merky FC voetbalschoenen bevatten ook de Controlframe 2.0 zoolplaat. Deze lichte zoolplaat zorgt voor stabiliteit bij het maken van creatieve of onverwachte acties op hoge snelheden.

De adidas Predator #Merky FC voetbalschoenen betreffen limited edition voetbalschoenen. Dit betekent dat deze vrij duur zijn, alleen voor volwassenen beschikbaar zijn en zeer gelimiteerd geproduceerd zijn. De kans is groot dat wanneer je dit leest de schoenen al uitverkocht zijn. Mocht je ze toch nog ergens zien, dan klopt het inderdaad dat de schoenen € 300,- zijn! Wel kun je véél goedkopere Predators ook nog in de onderstaande webshops scoren!

adidas en Stormzy lanceren opvallende adidas Predator Merky FC voetbalschoenen
adidas en Stormzy lanceren opvallende adidas Predator Merky FC voetbalschoenen
adidas en Stormzy lanceren opvallende adidas Predator Merky FC voetbalschoenen
adidas en Stormzy lanceren opvallende adidas Predator Merky FC voetbalschoenen