9 februari 2021

Zwarte adidas Predator Freak voetbalschoenen

Adidas heeft nu ook zwarte adidas Predator Freak voetbalschoenen gelanceerd. In januari presenteerde adi een nieuwe generatie adidas Predator voetbalschoenen. In het materiaal van de schoenen bracht het Duitse sportmerk wat kleine aanpassingen aan en nu heeft het merk dus ook een zwarte variant van de adidas Predator Freak voetbalschoenen gelanceerd. Waar spelers als Pogba, Fabinho, Ter Stegen en de keepers van Ajax op de zwart/blauwe adidas Predator Freak voetbalschoenen spelen, worden deze nieuwe zwarte Predators niet door spelers gedragen en zijn deze puur en alleen gelanceerd voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen. Gelukkig zijn die er nog!

Zwarte adidas Predator Freak voetbalschoenen Super Stealth pack

De zwarte adidas Predator Freak voetbalschoenen zijn onderdeel van het Superstealth pack. Dit is een pack van zwarte voetbalschoenen van adi en bevatten ook zwarte adidas X voetbalschoenen en zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen. Alle elementen van deze nieuwe adidas Predator Freak voetbalschoenen is zwart. De upper, inclusief de spikes op de voetbalschoenen, zijn zwart en hetzelfde geldt voor de sok van de schoenen en de zoolplaat. De adidas Predator voetbalschoenen hebben sinds begin 2021 een nieuw silhouet, waardoor spelers nog beter kunnen versnellen en onverwachte bewegingen kunnen maken. Ook deze adidas Predator Freak voetbalschoenen zijn weer gelanceerd in verschillende versie. De adidas Predator Freak + versie betreffen de voetbalschoenen met een sok en met veters. De Predator Freak 1 versie zijn de voetbalschoenen met sok en veters en de low cut versie zijn de lage adidas Predator voetbalschoenen (zonder Primeknit sok) en bevatten ook veters. Sinds januari bevatten de adidas Predator voetbalschoenen dus tal van nieuwe technologieën, waardoor de echte spelmakers kunnen domineren op het voetbalveld!

Kenmerken en technologieën adidas Predator Freak voetbalschoenen

Adidas heeft in januari verschillende updates doorgevoerd in het materiaal en de technologieën van de adidas Predator voetbalschoenen. Het zijn subtiele verschillen in vergelijking met de vorige generatie Predators, maar voor de spelers die deze voetbalschoenen dragen kan dit een wereld van verschil zijn! 

  • Het eerste wat opvalt aan de nieuwe adidas Predator FREAK voetbalschoenen zijn de rubberen spikes op de voetbalschoenen. Ook de vorige versie van de Predators had deze spikes (welke door adidas de Demonskin technologie genoemd wordt). Deze spikes zijn op strategische punten op de voetbalschoen geplaatst, namelijk op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Dit zijn de belangrijkste contactpunten met de bal. De adidas Demonskin technologie zorgt dan ook voor het perfecte balgevoel en een ideale controle. Aan deze technologie heeft adidas na feedback van de spelers kleine aanpassingen gedaan. De spikes betrekken een nog groter oppervlak en het zijn er meer (maar liefst 225), zodat de spelers een nog betere controle, grip en passing hebben.

  • Ook het silhouet van de adidas Predators is veranderd. De adidas Predator Freak voetbalschoenen zien er nog scherper uit dan haar voorgangers. De schoenen hebben een zogenaamd ''split cut'' enkelsok. Door deze naadloze sok constructie van Primeknit hebben de voeten een betere bewegingsvrijheid. Bovendien kan deze vorm zich nog beter aanpassen aan verschillende vormen voeten, wat het balcontact voor iedere voetballer nog beter maakt.

  • De adidas Predator Freak+ versie betreft de versie zonder veters. De veterloze enkelsok in combinatie met het nieuwe silhouet van de adidas Predators zorgt ervoor dat je nog makkelijker in de schoen kunt stappen. Een ander effect hiervan is dat je voeten nog beter vergrendeld in de schoenen zitten (het zogenaamde lockdown effect). De adidas Predator Freak 1. hebben hetzelfde design, maar bevatten veters. 

  • Ook in de zoolplaat van de adidas Predator Freak voetbalschoenen heeft het merk wat subtiele aanpassingen gedaan. Deze zogenaamde ControlFrame zoolplaat met Split Tooling is namelijk nog lichter en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.

  • De adidas Predator FREAK voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met ronde noppen als met meer langwerpige noppen. Door de ronde noppen kun je nog beter draaien en inspelen op veranderende situaties op veld. De langwerpige noppen zorgen juist voor meer grip.

Zwarte adidas Predator FREAK voetbalschoenen bestellen

De nieuwe, zwarte adidas Predator FREAK voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen en voor verschillende ondergronden. Deze zwarte voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Daarnaast zijn deze voetbalschoenen beschikbaar met en zonder enkelsok en met een zonder veters. Voor ieder wat wils dus! In de onderstaande winkels kun je de zwarte adidas Predators natuurlijk ook laten personaliseren. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 270,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!

Zwarte adidas Predator Freak voetbalschoenen