Donkerblauw oranje adidas Copa Sense voetbalschoenen - Sapphire Edge pack

Het nieuwe adidas Sapphire Edge pack bevat ook nieuwe adidas Copa Sense voetbalschoenen. Het Sapphire Edge pack staat geheel in het teken van de nieuwe generatie adidas Predator Edge voetbalschoenen en het Duitse sportmerk heeft de kleurstelling van deze voetbalschoenen ook doorgevoerd in de adidas X Speedflow voetbalschoenen. In de nieuwe Copa Sense voetbalschoenen komen de kleuren van de nieuwe Predators, maar deels terug. Daar vertellen we straks meer over. De Copa Sense voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Paulo Dybala, Edson Alvarez, Pedri, Garcia, Jurrien Timber, Neuer, de Gea, Hummels, Bentactur, gündogan en tal van andere spelers.

Design adidas COPA Sense voetbalschoenen Sapphire Edge pack

Waar de andere voetbalschoenen uit het Sapphire Edge pack levendige kleuren hebben, zijn de adidas Copa Sense voetbalschoenen juist wat donkerder. De basiskleur van deze kicksen is donkerblauw (door adidas Team Navy) genoemd en verder zijn de schoenen afgewerkt met blauwe en oranje details. De zoolplaat van de schoenen is deels blauw en ook op de hiel bevindt zich een design van blauwe golven. De instap en binnenzool van de voetbalschoenen zijn oranje. Ook dit seizoen staan op de achterkant van de voetbalschoenen de drie adidas trademark strepen. Deze zijn een combinatie van oranje en wit. De noppen van de schoenen zijn ter hoogte van de hiel blauw en ter hoogte van de voorvoet donkerblauw en oranje. Ook deze adidas Copa Sense voetbalschoenen zijn weer uitgerust met de nieuwste technologieën, die spelers in staat stellen zich vliegensvlug los te maken van de tegenstander en zo nauwkeurig mogelijk te passen en schieten. Ben je nog niet bekend met deze technologieën, lees dan vooral verder!

Kenmerken adidas COPA Sense voetbalschoenen

De adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor spelers met vliegensvlug voetenwerk, die ook nog een perfecte pass in de benen hebben. Daarmee zijn het de ideale voetbalschoenen voor spelers waar precisie in het bloed zit! Alle technieken die adidas in de schoenen heeft verwerkt, faciliteren deze voetballers! De voetbalschoenen worden met name gekenmerkt door het opvallende bovenwerk van golven. Uiteraard heeft dit een speciale functie. Benieuwd? 

  • Bij de ontwikkeling van de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen heeft met eerst grondig onderzoek gedaan naar de ingewikkelde werking van de menselijke voet. Om in kaart te brengen welke delen van de voet het meest in contact zijn met de bal, heeft adidas verschillende zoolvormen in kaart gebracht en dit heeft geresulteerd in de plaatsing van zogenaamde SENSEPODS. Deze sensespods zijn geplaatst rondom de enkels en achilles en hebben als doel de lege/negatieve ruimte op deze plekken te minimaliseren en elimineren. De sensepods zijn schuimelementen aan de binnenkant van de hiel, waardoor je voeten nog dichter bij je schoenen zitten en hierdoor het balgevoel nog beter is.
  • Een andere innovatie in de adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn de zogenaamde TOUCHPODS. Deze zijn geplaatst ter hoogte van de mediale en laterale kant van de voetbalschoenen. Het klinkt misschien wat technisch, maar deze TOUCHPODS zijn door adidas gecreëerd om de impactenergie van de bal te absorberen en als het ware door te sluizen naar de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Zowel de SENSEPODS als de TOUCHPODS zorgen voor een nog betere balcontrole en de best mogelijke pasvorm.
  • De derde innovatie van de adidas COPA Sense voetbalschoenen komt terug in de noppen van de voetbalschoenen. Twee van noppen onder de voorvoet zijn gemaakt van een zachter materiaal, waardoor deze mee kunnen buigen met wanneer de bal geraakt wordt, waardoor de eerste touch nog soepeler voelt. Deze technologie wordt door adidas de SOFTSTUD technologie genoemd. De softstuds hebben een andere kleur dan de andere noppen. Op deze voetbalschoenen zijn de softstuds oranje.
  • De upper van de voetbalschoenen heeft een aparte vorm van golven en is gemaakt van een combinatie van kangoeroeleer en adidas Primeknit. Dit materiaal garandeert de ultieme pasvorm en is ook nog eens flexibel. Er is bovendien een speciale technologie in deze upper verwerkt, de adidas FusionSkin. Fusionskin is een speciale manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper.
  • Verder hebben de adidas COPA Sense voetbalschoenen weer een U-vormige sokconstructie, waardoor je nog makkelijker in de schoenen kunt stappen. De zoolplaat bevat zowel ronde noppen als ovale noppen. Door de ronde noppen kun je je nog sneller los maken van je tegenstander en inspelen op veranderende situaties in het veld. De ovale of klauwnoppen zorgen juist voor stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen uit het Sapphire Edge pack. Deze voetbalschoenen worden vanaf nu tot medio april 2022 gedragen door verschillende sterspelers. Begin april lanceert adidas vervolgens weer een nieuwe colourway van deze voetbalschoenen. 

Donkerblauwe adidas COPA Sense voetbalschoenen bestellen

Deze nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Ook deze versie is weer in verschillende prijspunten beschikbaar. De dure versie van de voetbalschoenen (de versie die ook echt door de spelers gedragen wordt) is met veters € 280,- en zonder veters € 220,- voor volwassenen. Goedkopere versies van de adidas Copa Sense voetbalschoenen bestel je echter al vanaf € 50,-. Voor deze versies geldt wel dat hoe lager de prijs, hoe minder technologieën er in de schoenen zijn verwerkt. De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuugras, als voor kunstgras en harde ondergronden. In alle shops kun je de schoenen laten personaliseren en vind je bovendien oudere en goedkopere versies van de schoenen. Directe levering gegarandeerd

Bestel deze vette voetbalschoenen direct in deze fanshop!

of deze winkel

of de officiële adidas SHOP!

Donkerblauwe adidas COPA Sense voetbalschoenen