Wit/zwart/roze adidas COPA Sense voetbalschoenen

Spelers als Ramos, Donny van de Beek, Hummels, Joao Felix, Gündogan, David De Gea, Isnigne, Neuer en Eric Garcia dragen tijdens het EK van 2021 overwegend witte adidas COPA Sense voetbalschoenen! Adidas heeft vandaag namelijk een nieuw pack gelanceerd. Het zogenaamde ''Superlative'' pack bevat naast nieuwe COPA Sense voetbalschoenen, ook nieuwe Predators, adidas X Ghosted en Nemeziz voetbalschoenen. Deze overwegend wit/zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen worden vanaf nu tot eind juni 2021 door verschillende spelers gedragen. Medio eind juni, wanneer de knock out fase van het EK begint, lanceert adidas weer een nieuw pack. In dit artikel leggen we natuurlijk uit hoe de nieuwste adidas COPA Copa Sense voetbalschoenen eruit zien en welke technologieën adi in de schoenen verwerkt heeft.

Design adidas COPA Sense voetbalschoenen Superspectral pack

De adidas COPA voetbalschoenen worden zoals altijd gekenmerkt door het wat aparte golvende design van de upper van de schoenen. De upper van de adidas COPA Sense voetbalschoenen is dus overwegend wit, met uitzondering van het gedeelte rondom de sok en de instap van de schoenen. Deze is namelijk zwart. Toch zijn de schoenen niet voor niets onderdeel van het ''Superspectral'' pack, in de schoenen zijn namelijk ook super spectrale kleuren verwerkt. Ter hoogte van de achterkant en de zoolplaat van de schoenen bevatten de nieuwe Copa's roze golven. Ook een deel van de zoolplaat van de schoenen is ''Shock pink.'' Het Copa trademark logo staat ter hoogte van de instap van de schoenen en het performance logo van adidas prijkt op de hiel van deze gloednieuwe voetbalschoenen. Ook deze adidas Copa Sense voetbalschoenen zijn weer zowel met veters (de .1 versie) als zonder veters (de + versie) uitgebracht. Sinds februari 2021 bevat de COPA Sense silo een combinatie van SensePods, TouchPods en de SoftStud technologie. Ben je daar nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!

Kenmerken adidas COPA Sense Superspectral voetbalschoenen

De adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor spelers met vliegensvlug voetenwerk, die ook nog een perfecte pass in de benen hebben. Daarmee zijn het de ideale voetbalschoenen voor spelers waar precisie in het bloed zit! Alle technieken die adidas in de schoenen heeft verwerkt, faciliteren deze voetballers! 

  • Bij de ontwikkeling van de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen heeft met eerst grondig onderzoek gedaan naar de ingewikkelde werking van de menselijke voet. Om in kaart te brengen welke delen van de voet het meest in contact zijn met de bal, heeft adidas verschillende zoolvormen in kaart gebracht en dit heeft geresulteerd in de plaatsing van zogenaamde SENSEPODS. Deze sensespods zijn geplaatst rondom de enkels en achilles en hebben als doel de lege/negatieve ruimte op deze plekken te minimaliseren en elimineren. De sensepods zijn schuimelementen aan de binnenkant van de hiel, waardoor je voeten nog dichter bij je schoenen zitten en hierdoor het balgevoel nog beter is.
  • De SENSEPODS zijn echter niet de enige innovatie van adidas. Een andere innovatie zijn de zogenaamde TOUCHPODS. Deze zijn geplaatst ter hoogte van de mediale en laterale kant van de voetbalschoenen. Het klinkt misschien wat technisch, maar deze TOUCHPODS zijn door adidas gecreëerd om de impactenergie van de bal te absorberen en als het ware door te sluizen naar de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Zowel de SENSEPODS als de TOUCHPODS zorgen voor een nog betere balcontrole en de best mogelijke pasvorm.
  • De derde innovatie van de adidas COPA Sense voetbalschoenen komt terug in de noppen van de voetbalschoenen. Twee van noppen onder de voorvoet zijn gemaakt van een zachter materiaal, waardoor deze mee kunnen buigen met wanneer de bal geraakt wordt, waardoor de eerste touch nog soepeler voelt. Deze technologie wordt door adidas de SOFTSTUD technologie genoemd. 
  • De upper van de voetbalschoenen heeft een aparte vorm van golven en is gemaakt van een combinatie van kangoeroeleer en adidas Primeknit. Dit materiaal garandeert de ultieme pasvorm en is ook nog eens flexibel. Er is bovendien een speciale technologie in deze upper verwerkt, de adidas FusionSkin. Fusionskin is een speciale manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper.
  • Verder hebben de adidas COPA Sense voetbalschoenen weer een U-vormige sokconstructie, waardoor je nog makkelijker in de schoenen kunt stappen. De zoolplaat bevat zowel ronde noppen als ovale noppen. Door de ronde noppen kun je je nog sneller los maken van je tegenstander en inspelen op veranderende situaties in het veld. De ovale of klauwnoppen zorgen juist voor stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de adidas COPA Sense voetbalschoenen uit het Superspectral pack. Deze schoenen zijn de opvolgers van de zwart/gouden adidas COPA voetbalschoenen en worden dus van april tot eind juni door verschillende spelers gedragen. Bij Ajax worden deze schoenen bovendien gedragen door Jurriën Timber en bij PSV door Rosario. 

adidas COPA Sense voetbalschoenen Superspectral pack bestellen

De wit/zwart/roze adidas COPA Sense voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De schoenen zijn opnieuw voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. De dure versie van de schoenen is € 280,- voor volwassenen en € 100,- voor kinderen. Goedkopere versies van deze kicksen bestel je al vanaf € 50,-. Dan bevatten de schoenen wel minder technologieën dan in dit artikel besproken zijn. In de onderstaande winkels kun je de nieuwste adidas COPA voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!

 

of deze winkel! 

Wit/zwart/roze adidas Copa Sense voetbalschoenen Superspectral pack

Wit/zwart/roze adidas Copa Sense voetbalschoenen