24 januari 2019

De zwart/fel gele adidas COPA 19+ Exhibit voetbalschoenen

De derde kleurstelling van de adidas COPA 19+ voetbalschoenen is deze week door adidas uitgebracht. Deze lijken veel op de twee weken terug gelanceerde COPA's uit het Archetic pack. Er is echter een opvallend kleurtje aan de voetbalschoenen toegevoegd, namelijk fel geel. In het nieuwe pack van adidas, het Exhibit pack, staan de fellere kleuren ook wat meer centraal. De dagen worden langer, het publiek komt meer en meer naar de stadions en wil wat zien! Qua voetbalschoenen van adidas is dat vanaf nu zeker het geval. Deze nieuwe COPA 19 voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Dybala, de Gea, Rabiot, Matic, Alba en Hummels. In Nederland dragen echter nog niet veel spelers deze voetbalschoenen. Check hieronder alle details van de nieuwe COPA 19 kicksen van adi!

Wil jij als één van de eerste deze zwart/fel gele adidas COPA 19 voetbalschoenen uitproberen? Bestel ze exclusief in deze winkel of deze adidas SHOP!

Design adidas COPA 19+ voetbalschoenen Exhibit pack

De nieuwe adidas COPA 19+ voetbalschoenen uit het Exhibit pack zijn dus geheel zwart en daar is door adidas een fel geel tintje aan toegevoegd. In principe hebben de schoenen dus hetzelfde design als de zwarte adidas COPA 19 voetbalschoenen. Rondom de instap van de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen is de upper fel geel en ook de omranding van de drie adidas strepen op de zijkanten van de voetbalschoenen is fel geel. Hetzelfde geldt voor het adi logo aan de achterkant van de kicksen en het COPA trademark teken. Verder bevatten de noppen van deze zieke voetbalschoenen ook fel gele accenten. Toen de nieuwe generatie COPA 19 voetbalschoenen door adidas werd gelanceerd, was er nog wat twijfeld over de voetbalschoenen. Deze twijfel lijkt met deze kleurstelling helemaal weggenomen te zijn. De nieuwe schoen is ook nog uitgerust met de nieuwste technologieën. Die bespreken we hieronder!

Kenmerken adidas COPA 19+Exhibit pack voetbalschoenen

Sinds november 2019 hebben de COPA19 voetbalschoenen van adidas een geheel nieuwe look en ook de functionele kenmerken van deze voetbalschoenen zijn veranderd. Deze veranderingen zijn dus ook van toepassing op deze nieuwe kicksen van adi.  De upper van de adidas 19+ voetbalschoenen  is nog wel gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel. Aan dit kangoeroeleer is wel een nieuwe technologie toegevoegd. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een nieuwe manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper. De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.Naast een ultieme touch staan de COPA 19 schoenen bekend om de perfecte fit en beweging. De schoenen bevatten geen veters (19.1 versie natuurlijk wel), maar bevatten wel een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. Deze heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel. De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je schoenen niet gaan schuiven in de schoenen. De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping. De zool betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze super gave zwart/fel gele adidas COPA19+ voetbalschoenen uit het Exhibit pack! Dit pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

adidas COPA 19+ Exhibit pack voetbalschoenen bestellen

De zwart/fel gele adidas COPA 19+ voetbalschoenen uit het Exhibit pack kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Deze voetbalschoenen kan je voor kinderen bestellen vanaf maat 29 tot 38 en voor volwassenen vanaf maat 39 tot maat 48. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Bovendien is er een 19.1 versie met veters uitgebracht. De dure versie van de schoenen bestel je voor € 250,- en de goedkope versie bestel je al vanaf € 75,-. In de onderstaande shops kan je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!