Zilver/ paarse adidas Copa Sense voetbalschoenen Champions Code

Adidas brengt deze week een eerbetoon aan de Champions League! Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 2001 het design en de productie van de officiële Champions League wedstrijdbal en heeft dus warme banden met één van de grootste toernooien ter wereld. Daarnaast bevindt het toernooi zich ook nog eens in een cruciale fase! Met de kleinste details kan al het verschil gemaakt worden, dus hebben ook de adidas Copa Sense voetbalschoenen een kleurupdate gekregen. Alle schoenen uit het pack (dus ook de Predators en adidas X voetbalschoenen) worden alleen gedragen door de spelers die nog in de Champions League aanwezig zijn. Deze adidas Copa Sense voetbalschoenen uit het Champions Code pack worden gedragen door sterren als Dybala, Eric Garcia, Cuadrado en Neuer. Bij Ajax worden deze voetbalschoenen deze week gedragen door Edson Álvarez en Jurriën Timber.

De nieuwe adidas Copa Sense voetbalschoenen uit het Champions pack hebben een iconisch Champions League design. De voorvoet van de voetbalschoenen is zilver en naar de achterkant van de schoenen loopt dit over in het paars. Op de schoenen bevindt zich ook een all-over print van paars/zilveren sterren met een donkerblauwe en roze omlijning. Op de nieuwe kicksen is ook het Champions League logo in het zilver verwerkt. Bovendien bevatten de schoenen min kleurige details. De zoolplaat van de voetbalschoenen is zilver. Vrijwel alle noppen zijn ook zilver, met uitzondering van twee noppen aan de buitenzijde. Deze zijn roze. De adidas Copa Sense voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die de lijnen uitzetten in het veld. De voetbalschoenen bevatten verschillende technologieën die dit faciliteren. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!

Technologieën adidas Copa Sense voetbalschoenen

De adidas COPA Sense voetbalschoenen worden met name gekenmerkt door het opvallende bovenwerk van golven, voor de perfecte eerste touch! Dit is echter niet de enige technologie van de adidas COPA Sense voetbalschoenen. Check deze hier:

  • Bij de ontwikkeling van de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen heeft met eerst grondig onderzoek gedaan naar de ingewikkelde werking van de menselijke voet. Om in kaart te brengen welke delen van de voet het meest in contact zijn met de bal, heeft adidas verschillende zoolvormen in kaart gebracht en dit heeft geresulteerd in de plaatsing van zogenaamde SENSEPODS. Deze sensespods zijn geplaatst rondom de enkels en achilles en hebben als doel de lege/negatieve ruimte op deze plekken te minimaliseren en elimineren. De sensepods zijn schuimelementen aan de binnenkant van de hiel, waardoor je voeten nog dichter bij je schoenen zitten en hierdoor het balgevoel nog beter is.
  • Een andere innovatie in de adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn de zogenaamde TOUCHPODS. Deze zijn geplaatst ter hoogte van de mediale en laterale kant van de voetbalschoenen. Het klinkt misschien wat technisch, maar deze TOUCHPODS zijn door adidas gecreëerd om de impactenergie van de bal te absorberen en als het ware door te sluizen naar de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Zowel de SENSEPODS als de TOUCHPODS zorgen voor een nog betere balcontrole en de best mogelijke pasvorm.
  • De derde innovatie van de adidas COPA Sense voetbalschoenen komt terug in de noppen van de voetbalschoenen. Twee van noppen onder de voorvoet zijn gemaakt van een zachter materiaal, waardoor deze mee kunnen buigen met wanneer de bal geraakt wordt, waardoor de eerste touch nog soepeler voelt. Deze technologie wordt door adidas de SOFTSTUD technologie genoemd. De softstuds hebben een andere kleur dan de andere noppen. Op deze voetbalschoenen zijn de softstuds oranje.
  • De upper van de voetbalschoenen heeft een aparte vorm van golven en is gemaakt van een combinatie van kangoeroeleer en adidas Primeknit. Dit materiaal garandeert de ultieme pasvorm en is ook nog eens flexibel. Er is bovendien een speciale technologie in deze upper verwerkt, de adidas FusionSkin. Fusionskin is een speciale manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper.
  • Verder hebben de adidas COPA Sense voetbalschoenen weer een U-vormige sokconstructie, waardoor je nog makkelijker in de schoenen kunt stappen. De zoolplaat bevat zowel ronde noppen als ovale noppen. Door de ronde noppen kun je je nog sneller los maken van je tegenstander en inspelen op veranderende situaties in het veld. De ovale of klauwnoppen zorgen juist voor stabiliteit.

adidas Copa Sense voetbalschoenen bestellen

De zilver/paarse adidas Copa Sense voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De spelers dragen de dure versie van de adidas Copa Sense voetbalschoenen! De veterloze versie van deze voetbalschoenen is € 280,- en met veters zijn deze schoenen € 220,-. Er zijn echter ook goedkopere versies van de adidas Copa Sense voetbalschoenen. Deze bestel je al vanaf € 50,-. Hierbij geldt wel, hoe goedkoper de voetbalschoenen zijn, hoe minder technologieën adidas in de schoenen verwerkt heeft. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden uitgebracht, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels vind je ook oudere modellen van de adidas Copa Sense en kun je deze ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de adidas Copa Sense  voetbalschoenen direct in de adidas SHOP!

of deze fanshop

of deze winkel

adidas COPA Sense voetbalschoenen Champions Code

Zilver/paarse adidas Copa Sense voetbalschoenen

adidas Champions Code Copa Sense voetbalschoenen