Zwart/rode adidas COPA 20 voetbalschoenen | Mutator pack

Het nieuwe adidas Mutator pack is vandaag gelanceerd en bevat ook nieuwe adidas COPA 20 voetbalschoenen! Het Mutator pack staat vooral in het teken van de nieuwe generatie adidas Predator 20 voetbalschoenen, die een aardige metamorfose heeft ondergaan. De COPA 20 voetbalschoenen bevatten geen nieuwe technologieën, maar wel een nieuwe kleurstelling. Laat die kleurstelling nou net een ode zijn aan de Predator! Deze nieuwe voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Daley Blind, Donny Van de Beek, Dybala, Joao Felix, Insigne, David Luiz en De Gea. In dit blog vertellen we alles over de nieuwste COPA 20 voetbalschoenen uit het Mutator pack.

Design adidas COPA 20 Mutator voetbalschoenen

De nieuwe adidas COPA 20 voetbalschoenen uit het Mutator pack hebben dus de iconische Predator schoenen. De Predator werd voor het eerst door adidas in 1994 uitgebracht in de bekende rood/zwart/witte kleurencombinatie. De nieuwe adidas COPA 20 voetbalschoenen hebben ook deze kleuren. De upper van de schoenen is voerwegend rood en de sok van de schoen is zwart. Het rode gedeelte van de schoenen lijkt geverfd te zijn, maar dat is natuurlijk niet het geval. Dit gedeelte bevat bo0vendien een all-over print van golven. De zijkanten van de COPA 20 kicksen bevatten de drie diagonale trademark strepen van adidas en op de hiel van de schoenen uit het Mutator pack staat het COPA trademark teken. De zoolplaat van de schoenen bevat een camouflage achtige print in het zwart/rood. Ben je nog niet bekend met alle technische features van de adidas COPA voetbalschoenen. Die leggen we hier nog even kort uit!

Kenmerken adidas COPA20 voetbalschoenen | Mutator pack

De upper van de adidas COPA 20 voetbalschoenen is opnieuw gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel. Het leer bevat nog een extra technologie. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een nieuwe manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper. De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.

Naast een ultieme touch staan de COPA 20 voetbalschoenen bekend om de perfecte fit en beweging. De 19+ schoenen bevatten geen veters, maar bevatten wel een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. De sok van de COPA19 heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel. De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping. De zool betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas COPA 20 voetbalschoenen, die vanaf deze week ook op de voetbalvelden te zien zijn. Het verschil tussen de 20+ en de 20.1 versie is dat de 20+ geen veters bevat en de 20.1 versie wel. De 20+ versie wordt gedragen door spelers als Dybala, Felix en Insige en de 20.1 versie door De Gea, Luiz, Van de Beek, Blind en Cuadrado. 

Zwart/rode adidas COPA 20 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas COPA 20+ en 20.1 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de top versie van de voetbalschoenen is € 250,-, maar goedkopere versies van de schoenen bestel je al vanaf € 80,-. De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor natuurgras, kunstgras en ook voor in de zaal. Bovendien kun je deze schoenen zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!