Adidas heeft weer een nieuwe kleurstelling van de COPA 19 voetbalschoenen gelanceerd. Deze zwarte COPA19 voetbalschoenen zijn onderdeel van het 302 Redirect pack van adidas. Waar de nieuwe adidas X19 en adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen qua technologieën een update hebben gekregen, is dat bij de COPA 19 schoenen uit dit nieuwe pack niet het geval. Alleen de kleurstelling van de schoen is veranderd. Deze nieuwe schoenen worden in mei en juni 2019 gedragen door spelers als Paulo Dybala, Joao Félix, De Gea, Alba, Matip, Hummels, Rabiot en nog meer sterspelers. Check hieronder alles over de nieuwe kleuren van de adidas COPA 19 voetbalschoen uit het 302Redirect pack!

Wil je direct shinen op deze zwarte voetbalschoenen van adidas? Bestel ze exclusief in deze winkel of deze adidas SHOP!

Design zwart/rode adidas COPA 19 voetbalschoenen

Ieder pack van adidas heeft een symbolische betekenis en dat geldt ook voor het 302Redirect pack. Het 302 Redirect pack is een knipoog naar de 302 error pagina. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Je wilt op internet een pagina bezoeken, maar deze bestaat niet meer en je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Tijd voor een nieuw hoofdstuk, tijd om een te shinen op het veld. Het seizoen mag namelijk niet als een nachtkaars uitgaan. Daarmee maken we direct een mooi bruggetje naar de kleuren van de nieuwe adidas COPA19 voetbalschoenen uit het 302 Redirect pack. Deze voetbalschoenen hebben namelijk een zwarte upper en op de zijkanten van de schoenen staan fel rode strepen van adidas. De zoolplaat van de nieuwe adidas COPA 19 voetbalschoenen is zilver/metallic met fel rode noppen. Op de achterkant vna de schoenen staat het COPA19 trademark teken in het goud en de schoenen bevatten natuurlijk ook weer een subtiele enkelsok. De 19+ versie is de versie van de voetbalschoenen zonder veters en de 19.1 versie is die met veters. Was je nog niet bekend met de technologieën van deze nieuwe schoen van adi? Check het hieronder!

Kenmerken zwarte adidas COPA19 302 Redirect voetbalschoenen

De upper van de adidas COPA 19 voetbalschoenen uit het 302 Redirect pack is gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel. Aan dit kangoeroeleer is sinds begin dit jaar een nieuwe technologie toegevoegd. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een nieuwe manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper. De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.

Naast een ultieme touch staan de COPA 19 schoenen bekend om de perfecte fit en beweging. De 19+ schoenen bevatten geen veters, maar bevatten wel een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. De sok van de COPA19 heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel. De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping. De zool betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze zwarte COPA 19 voetbalschoenen van adidas. Het 302 Redirect pack bevat ook de volgende nieuwe voetbalschoenen

Zwarte adidas COPA 19 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas COPA 19 voetbalschoenen uit het 302 Redirect pack kun je vanaf nu bestellen. De 19+ versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 250,- voor volwassenen en de 19.1 versie is € 200,-. Voor kinderen hebben de voetbalschoenen een prijs van € 99,95. Goedkopere versies van de schoenen bestel je echter al vanaf € 50,-. De schoenen zijn voor kinderen beschikbaar vanaf maat 29 tot maat 38 en voor volwassenen vanaf maat 39 tot 48. Er zijn ook weer verschillende versies van de schoenen gelanceerd. Deze schoen is namelijk beschikbaar voor natuurgras, kunstgras en indoor ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de adidas COPA 19 voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!