Wit/groene adidas COPA 20 voetbalschoenen - Uniforia pack

Adidas heeft vandaag het nieuwe Uniforia pack uitgebracht. Dit pack bevat niet alleen nieuwe adidas X, Predators en Nemeziz voetbalschoenen, maar ook nieuwe adidas COPA20 voetbalschoenen. Alle schoenen uit dit pack zouden tijdens Euro 2020 gedragen worden. Echter omdat het EK met een jaar is uitgesteld, worden de schoenen alleen gedragen in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De adidas Copa 20 voetbalschoenen worden onder andere gedragen door spelers als Dybala, Donny van de Beek, Daley Blind, Hummels en Felix.

Design adidas COPA 20 voetbalschoenen - Uniforia pack

Qua kleuren zijn de adidas COPA 20 voetbalschoenen geïnspireerd door de kleuren van de adidas Uniforia voetbal, de bal waarmee tijdens het EK gespeeld wordt. Alle schoenen uit het Uniforia pack hebben als basiskleur wit en bevatten één van de kleuren van de Uniforia voetbal. De COPA 20 voetbalschoenen bevatten fel groene (door adidas signal green genoemd) en zwartte details. De schoenen bevatten namelijk een all-over print van flitsende groene en zwarte stippen en strepen. Deze print loopt ook door over de zoolplaat en de noppen van de nieuwe adidas Copa voetbalschoenen. Qua functionele en technische details heeft adidas niks veranderd aan de Copa 20+ en 20.1 voetbalschoenen. De 20+ versie is de versie zonder veters en de 20.1 zijn de schoenen met veters. Hieronder bespreken we nog kort de functionele details van de nieuwe adidas Copa voetbalschoenen uit het Uniforia pack!

Kenmerken adidas COPA 20 voetbalschoenen

De adidas COPA 20 voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen, voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte fit. Alle technologieën en materialen van deze voetbalschoenen staan in het teken hiervan. Check:

  • Upper van kangoeroeleer: De upper van de adidas COPA 20 voetbalschoenen is gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel.
  • Fusionskin technologie: Het leer bevat nog een extra technologie. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een speciale manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper.
  • X-ray schuimvulling: De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.
  • Enkelsok: De adidas X voetbalschoenen bevatten ook een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. De sok van de COPA19 heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel.
  • Tong van Primeknit: De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen.
  • Ortholite binnenzool: De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping.
  • De zoolplaat betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas COPA 20 voetbalschoenen uit het Uniforia pack. Andere voetbalschoenen uit dit pack zijn de wit/roze adidas X voetbalschoenen, de witte adidas Nemeziz voetbalschoenen en de witte adidas Predator voetbalschoenen. 

Wit/groene adidas COPA 20 voetbalschoenen bestellen

De wit/groene adidas COPA 20 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De schoenen uit het pack zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. De dure versie van de voetbalschoenen zijn € 249,95, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 49,95. Over het algemeen geldt: hoe goedkoper de voetbalschoenen, hoe minder geavanceerde technologieën adidas in de schoenen verwerkt heeft. In de onderstaande winkels kun je alle adidas voetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!