8 november 2018

Dybala draagt nieuwe COPA 19 voetbalschoenen in Champions League wedstrijd

De uitslag van de wedstrijd tussen Juventus en Manchester United (1-2) in de Allianz Arena in Turijn was niet alleen verrassend, ook zagen we Juventus aanvaller Paulo Dybala wel op heel opvallende adidas voetbalschoenen spelen. Dybala is sinds afgelopen zomer overgestapt van Nike naar adidas en draagt sindsdien de adidas X18+ voetbalschoenen met tijdens het WK een klein uitstapje naar de adidas Glitch voetbalschoenen. In de wedstrijd tegen Manchester United speelde de Argentijn op nieuwe zwarte voetbalschoenen van het merk. Het heeft er alle schijn van dat dit de nieuwe adidas COPA 19 voetbalschoenen zijn, welke het Duitse sportmerk binnenkort gaat lanceren.

De releasedatum van de nieuwe COPA19 voetbalschoenen is nog niet bekend, maar het lijkt er op dat dit de nieuwe Copa voetbalschoenen van adidas worden. Voorheen werden de COPA voetbalschoenen door vrijwel geen enkele sterspeler gedragen. Het heeft er nu alle schijn van dat Paulo Dybala het gezicht gaat worden van de adidas COPA voetbalschoenen. De van origine kangoeroe lederen schoen krijgt een geheel nieuwe update en het heeft er alles van weg dat het om de grootste innovatie van adidas gaat op het gebied van voetbalschoenen! De Adidas COPA 19 voetbalschoenen krijgen een radicale update en lijkt een mix te worden van de iconische adidas Copa Mundial voetbalschoenen en de Gloro voetbalschoenen. Uniek aan de voetbalschoenen is dat de 19 versie geen veters bevatten en de upper van de nieuwe kicksen in plaats daarvan lijkt uitgerust met een speciaal dempingsysteem in een golvend design. De upper van de nieuwe COPA 19 voetbalschoenen bestaat wel voornamelijk uit leer. De enkelsok van de schoenen lijkt hierop een uitzondering te zijn. Deze is gemaakt van een gebreid materiaal. Op de nieuwe COPA 19 voetbalschoenen van Dybala stond tijdens de wedstrijd tegen Manchester United ook de tekst AREA19 met de datum van de wedstrijd: 07-11-2018.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van Dybala op de zwarte COPA 19 voetbalschoenen. De releasedatum van deze voetbalschoenen is nog niet bekend. We verwachten dat dit binnen een aantal weken het geval is. Dan weten we ook of Dybala het nieuwe gezicht van de voetbalschoenen wordt. Check alle informatie over de nieuwste COPA 19+ voetbalschoenen.

adidas COPA 19 voetbalschoenen bestellen

De adidas COPA voetbalschoenen kan je altijd bestellen in de officiële shops hieronder. Dit kan al vanaf een prijs van EU 50,-. De nieuwe COPA 19 voetbalschoenen van het Duitse sportmerk zijn hier ook beschikbaar vanaf medio december. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie en directe levering! 

Bestel de nieuwste adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze SHOP!