Witte adidas COPA Sense voetbalschoenen Diamond Edge pack

Zo scherp zijn als een diamant! Het kan net het verschil maken in deze fase van de competitie en belangrijke toernooien. De sterren op het veld kunnen zich ook onderscheiden met hun voetbalschoenen! Adidas heeft met het nieuwe ''Diamond Edge'' pack deze twee werelden met elkaar samen gebracht. Dit pack bevat weer een drietal nieuwe voetbalschoenen (Predator, X en Copa) en in dit artikel bespreken we de wit/blauwe adidas Copa Sense voetbalschoenen uit het Diamond Edge pack. Deze voetbalschoenen worden vanaf nu tot medio juni gedragen door spelers als De Gea, Neuer, Gündogan, Luuk de Jong, Hummels, Pedri, Dybala, Eric Garcia en tal van andere spelers. In de Eredivisie worden deze nieuwe kicksen gedragen door Edson Alvárez, Jurrien Timber en Eric Gutierrez.

Alle voetbalschoenen uit het Diamond Edge pack zijn vrijwel volledig wit met subtiele blauwe accenten. De nieuwe adidas Copa Sense voetbalschoenen vormen hier bepaald geen uitzondering op. Zowel de upper als het onderstel van de kicksen zijn volledig wit en de blauwe details komen alleen terug in de golven op de achterkant van de voetbalschoenen. Deze golven hebben verschillende tinten blauw. Ook het adidas logo op de hiel is blauw en hetzelfde geldt voor de binnenzool. De zoolplaat en noppen van de schoenen zijn ook volledig wit, met uitzondering van twee noppen aan de zijkanten. De adidas Copa Sense voetbalschoenen zijn weer beschikbaar in een versie zonder veters (de + versie) en zonder veters (de .1 versie). De schoenen bevatten weer dezelfde technologieën als de eerdere kleurstellingen van de adidas COPA Sense. Dit is alweer de derde kleur van de COPA Sense voetbalschoenen in 2022. De adidas Copa Sense voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die voor controle zorgen in het veld en met precisie de lijnen uitzetten in het veld. Alle technologieën en materialen die adidas verwerkt heeft in deze voetbalschoenen faciliteren dit. Ben je hier nog niet bekend mee, lees dan vooral verder.

De adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn de meest opvallende voetbalschoenen van het Duitse sportmerk en dit komt vooral door het vrij ''aparte'' bovenwerk van golven. Uiteraard heeft dit een functie, maar dit is lang niet de enige technologie die adidas in de schoenen verwerkt heeft. 

  • De upper van de voetbalschoenen heeft dus een aparte vorm van golven en is gemaakt van een combinatie van kangoeroeleer en adidas Primeknit. Dit materiaal garandeert de ultieme pasvorm en is ook nog eens flexibel. Er is bovendien een speciale technologie in deze upper verwerkt, de adidas FusionSkin. Fusionskin is een speciale manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper.
  • Bij de ontwikkeling van de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen heeft met eerst grondig onderzoek gedaan naar de ingewikkelde werking van de menselijke voet. Om in kaart te brengen welke delen van de voet het meest in contact zijn met de bal, heeft adidas verschillende zoolvormen in kaart gebracht en dit heeft geresulteerd in de plaatsing van zogenaamde SENSEPODS. Deze sensespods zijn geplaatst rondom de enkels en achilles en hebben als doel de lege/negatieve ruimte op deze plekken te minimaliseren en elimineren. De sensepods zijn schuimelementen aan de binnenkant van de hiel, waardoor je voeten nog dichter bij je schoenen zitten en hierdoor het balgevoel nog beter is.
  • Een andere innovatie in de adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn de zogenaamde TOUCHPODS. Deze zijn geplaatst ter hoogte van de mediale en laterale kant van de voetbalschoenen. Het klinkt misschien wat technisch, maar deze TOUCHPODS zijn door adidas gecreëerd om de impactenergie van de bal te absorberen en als het ware door te sluizen naar de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Zowel de SENSEPODS als de TOUCHPODS zorgen voor een nog betere balcontrole en de best mogelijke pasvorm.
  • De derde innovatie van de adidas COPA Sense voetbalschoenen komt terug in de noppen van de voetbalschoenen. Twee van noppen (op deze voetbalschoenen de twee blauwe) onder de voorvoet zijn gemaakt van een zachter materiaal, waardoor deze mee kunnen buigen met wanneer de bal geraakt wordt, waardoor de eerste touch nog soepeler voelt. Deze technologie wordt door adidas de SOFTSTUD technologie genoemd. De softstuds hebben een andere kleur dan de andere noppen. Op deze voetbalschoenen zijn de softstuds oranje.
  • Verder hebben de adidas COPA Sense voetbalschoenen weer een U-vormige sokconstructie, waardoor je nog makkelijker in de schoenen kunt stappen.
  • De zoolplaat bevat zowel ronde noppen als ovale noppen. Door de ronde noppen kun je je nog sneller los maken van je tegenstander en inspelen op veranderende situaties in het veld. De ovale of klauwnoppen zorgen juist voor stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen uit het Diamond Edge pack. Deze voetbalschoenen worden ook tijdens het EK vrouwenvoetbal gedragen. We verwachten dat het Duitse sportmerk medio juni/juli weer een nieuwe kleurstelling van de adidas COPA Sense voetbalschoenen lanceert. Het Diamond Edge pack bevat ook witte adidas X voetbalschoenen en witte adidas Predator voetbalschoenen. 

Wit/blauwe adidas COPA Sense voetbalschoenen bestellen

Deze wit/blauwe adidas COPA Sense voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. De duurste versie (zonder veters) is € 280,- en de versie zonder veters is € 220,-. Goedkopere versies bestel je echter al vanaf € 60,-. Over het algemeen geldt wel: hoe goedkoper de voetbalschoenen zijn, hoe minder technologieën de schoenen bevatten. Ook deze schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden gelanceerd, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden zoals de straat en de zaal. In de onderstaande winkels vind je ook andere kleurstellingen van de adidas COPA Sense schoenen, die over het algemeen ook goedkoper zijn. In deze winkels kun je deze kicksen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de adidas Copa Sense  voetbalschoenen direct in de adidas SHOP!

of deze fanshop

of deze winkel

Wit/blauwe adidas COPA Sense voetbalschoenen

Witte adidas COPA Sense voetbalschoenen

Witte adidas COPA Sense voetbalschoenen onderkant