2 april 2019

De wit/groene adidas COPA19 Virtuso voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag een nieuwe pack uitgebracht, namelijk het VIRTUSO pack. Dit betreft het laatste pack van het seizoen 2018-2019 en is speciaal ontwikkeld voor de fase waarin de beslissingen gaan vallen. Het is de fase waarin de balvirtuozen op moeten gaan staan en daarmee hun tegenstanders gek moeten maken. Adidas heeft een aantal van die balvirtuozen onder contract staan en ook een aantal die op de COPA19 voetbalschoenen spelen. Sterren als Dybala, De Gea, Hummels, Alba, Rabiot gaan op de nieuwe Copa 19+ of 19.1 (de versie met veters) spelen. Bij de Nederlandse topclubs zijn er overigens geen spelers die op de adidas COPA voetbalschoenen spelen. Hieronder vertellen we alles over het design en de kenmerken van de nieuwe COPA 19 voetbalschoenen uit het Virtuso pack.

Ben je direct fan van deze voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze winkel of deze adidas SHOP!

Design adidas COPA voetbalschoenen Virtuso pack

De nieuwe adidas Copa 19 voetbalschoenen uit het Virtuso pack zijn geheel wit. Nooit eerder lanceerde adidas een overwegend witte COPA 19 voetbalschoen. Verder hebben de schoenen een vrij straightforward look. De schoenen bevatten verschillende groene accenten. Deze komen met name terug in de drie adidas strepen aan de zijkanten van de voetbalschoenen en in de noppen aan de onderkant van de kicksen. Ook de binnenzool en instap van de schoenen hebben deze lekker Duitse tint groen. Hetzelfde geldt voor de naam van de schoen op de hiel. Meer kunnen we er niet van maken! Adidas heeft ook niks veranderd aan de technologie van de nieuwe COPA 19 voetbalschoen. Was je hier nog niet bekend mee? Lees het hieronder.

Kenmerken witte adidas COPA19 Virtuso voetbalschoenen

De upper van de adidas 19+ voetbalschoenen is opnieuw gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel. Aan dit kangoeroeleer is sinds begin dit jaar een nieuwe technologie toegevoegd. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een nieuwe manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper. De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.

Naast een ultieme touch staan de COPA 19 schoenen bekend om de perfecte fit en beweging. De 19+ schoenen bevatten geen veters, maar bevatten wel een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. De sok van de COPA19 heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel. De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping. De zool betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen van Dybala en check ook andere voetbalschoenen uit dit pack, zoals de 

Witte adidas COPA19 voetbalschoenen kopen

De nieuwe adidas COPA19 voetbalschoenen uit het Virtuso pack kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 38. Voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf 39 tot 47. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 250,-, maar goedkopere versies van de schoen bestel je al vanaf € 50,-. Ook deze schoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In deze shops kun je je adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!