Nike lanceert wit/zwarte Nike Premier III voetbalschoenen

Nike heeft weer een nieuwe kleurstelling van de Nike Premier 3 voetbalschoenen gelanceerd. Deze schoenen zijn geen onderdeel van het Nike Mad Ready pack. De reden hiervoor is dat de Premier voetbalschoenen vrijwel niet door sterspelers gedragen worden. De Premier voetbalschoen is namelijk de traditionele leren voetbalschoen van Nike, welke al sinds 1994 onderdeel is van de collectie van het Amerikaanse sportmerk. Helaas zien we dat nog maar weinig terug op de voetbalvelden! Qua prijs zijn de schoenen overigens wel aantrekkelijk. In vergelijking met de Elite versie (de versie die ook door spelers gedragen worden) van de Nike Mercurial, Phantom en Tiempo Legend voetbalschoenen zijn de Premier voetbalschoenen meer dan € 100,- goedkoper!

De nieuwe Nike Premier III voetbalschoenen hebben wel de kleurencombinatie van de voetbalschoenen uit het Mad Ready pack. De schoenen zijn namelijk een combinatie van zwart en wit. De zijkanten en achterkant van de voetbalschoenen zijn voor de helft zwart en de voorkant van de schoenen is wit. De witte tint wordt door Nike ‘’Photon Dust’’ genoemd, omdat het een grijstint wit betreft. De nieuwe kicksen hebben ook contrasterende accenten. Zo zijn de swoosh en de tong van de Nike Premier III voetbalschoenen zilver. De hielkap op de achterzijde van de schoenen is zwart en bevat weer het traditionele Nike Premier Logo. De inlegzool heeft de meest opvallende kleur van deze schoenen. Deze is namelijk fel groen. De Nike Premier voetbalschoenen bevatten traditiegetrouw ronde noppen. Op de zwarte zoolplaat van deze voetbalschoenen zijn de noppen doorzichtig.

De Nike Premier III voetbalschoenen zijn de perfect schoenen voor spelers die houden van een leren voetbalschoenen, die meerdere seizoenen meegaat en waarin je niet teveel hoeft te investeren. Dit zijn de kenmerken van deze schoenen:

  • Het bovenwerk/de upper van deze schoenen is gemaakt van soepel en premium kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich goed vormt naar de vorm van de voeten en het een perfecte eerste touch garandeert. Kenmerkend aan het leer is dat het zacht aanvoelt.
  • Tong: de voetbalschoenen zijn uitgerust met een tong, die je over je veters heen kunt doen, voor een nog schoner schietoppervlak. Deze omvouwbare tong bevat ook een lijn. Hiermee kun je de flap op verschillende manieren vouwen, waardoor je zowel voor een traditionele als een moderne look kunt kiezen.
  • Inclusief veters
  • De Nike Premier III voetbalschoenen hebben een wat ruimere pasvorm.
  • De noppen van de schoenen zijn kegelvormig. Deze ronde noppen zorgen enerzijds voor stabiliteit bij het behalen van hoge snelheden en anderzijds dat je explosief weg kunt draaien bij je tegenstander.
  • De Nike Premier III voetbalschoenen zijn vooral perfect voor natuurgrasvoetbalvelden

De nieuwe wit/zwarte Nike Premier III voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De schoenen zijn beschikbaar in de maten 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De prijs van de voetbalschoenen is € 110,-. Andere kleuren van deze schoenen zijn wellicht al wel goedkoper, omdat deze in de sale zijn!

Nike lanceert wit/zwarte Nike Premier III voetbalschoenen
Nike lanceert wit/zwarte Nike Premier III voetbalschoenen
Nike lanceert wit/zwarte Nike Premier III voetbalschoenen
Nike lanceert wit/zwarte Nike Premier III voetbalschoenen
Nike lanceert wit/zwarte Nike Premier III voetbalschoenen