15 november 2017

Nike Premier II Anti-Clog voetbalschoenen uitgekomen!

Nike is bezig aan een reeks waarin zij een ongekend aantal nieuwe voetbalschoenen op de markt brengen. Bijna alle schoenen die zij lanceren worden razendsnel gekocht door de liefhebbers van het sportmerk. De uitkomst van het PLAY FIRE en PLAY ICE pack zijn nog maar net achter de rug en Nike heeft het nu al voor elkaar gekregen om een geweldige schoen te releasen! Hoe doet Nike dat toch?? De nieuwe Nike Premier II Anti-Clog voetbalschoenen zijn schoenen voor de echte liefhebbers van zwart en leer. Deze nieuwe schoen is magistraal mooi en heeft alles weg van de klassieke oude kicksen! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze old-school voetbalschoenen.

Nu al helemaal verliefd op dit gruwelijke design? Haal jou Nike voetbalschoenen in DEZE SHOP!

 

Design Nike Premier II Anti-Clog voetbalschoenen

Ben jij een echte liefhebber van helemaal zwarte voetbalschoenen? Speel jij het liefst met schoenen die helemaal van leer zijn? Of ben jij fan van oude voetbalschoenen?

Dan zit je met deze schoen helemaal goed! De Nike Premier voetbalschoenen zijn namelijk een korte tijd geleden in de productie gekomen bij Nike wegens de grote belangstelling in oude, klassieke voetbalschoenen. Deze nieuwe Nike Premier II Anti-Clog voetbalschoen is de kers op de taart.

De voetbalschoen is namelijk volledig zwart gemaakt! Niet een licht zwarte kleur, maar een echt, donkerzwarte leren kleur. De attributen op de schoen zoals de bekende Swoosh van Nike, de veters en de binnenkant van de schoen zijn allemaal in deze zwarte kleur. Al dit zwart geeft de schoen een gruwelijk design!!

Tevens heeft de schoen een lip gekregen die over de bovenkant van de voet en veters gaat. Op deze lip staat de Swoosh van Nike afgebeeld, maar net als de rest van de schoen is deze donkerzwart gemaakt! Meesterlijk!!

Opvallend aan de schoen is dat er 3 elementen een Volt (geel) kleur hebben gekregen.

Het eerste element wat deze kleur heeft is het Anti-Clog embleem wat op de hiel van de schoen staat. Dit is een klein 6 hoekig embleem wat geel met zwart is.

Het tweede element dat deze Volt kleur heeft gekregen is de Swoosh die te vinden is onder op de zwarte zoolplaat. Deze zoolplaat heeft 12 vaste noppen waarvan de helft zwart is en de andere helft Volt geel. Dit is tevens dan ook het derde Volt element van de schoen.

Door de kleine elementen met een Volt kleur en het overwegende zwart van de schoen wordt deze schoen bloedstollend vet en laat jij je tegenstander even slikken van angst!

 

Kenmerken Nike Premier II Anti-clog voetbalschoenen

De Nieuwe Nike Premier II Anti-Clog voetbalschoen heeft misschien wel de uitstraling van een klassieke oude schoen, maar zit vol van nieuwe technologieën waardoor jij het beste kunt spelen op het veld!

Ten eerste is de schoen gemaakt van kangoeroeleer. Dit speciale leer wat gebruikt wordt in een bepaald aantal schoenen van Nike zorgt ervoor dat de schoen perfect gaat staan naar jouw voet. Ook zorgt dit duurzame leer voor een magistraal balgevoel en comfort in de schoen.

De lip die over de bovenkant van de wreef en veters zit zorgt ervoor dat je hier een beter gevoel krijgt om de bal te raken dan wanneer je met je veters de bal moet trappen.

De onderkant van de schoen is voorzien van een TPU-zool. Deze speciale zool zorgt ervoor dat de voetbalschoen de maximale stabiliteit geeft gedurende het spelen. Wat deze zool ook biedt is een verhoogde duurzaamheid waardoor de schoenen lang mee zullen gaan.

Het Anti-Clog systeem wat op de zool van de schoen zit zorgt ervoor dat de schoen perfect is voor het zachte normale gras. Dit systeem voorkomt namelijk dat modder, aarde of gras blijft pakken aan de schoen waardoor jij sneller kan aanzetten, draaien en bewegen.

 

Nike Premier II Anti-Clog voetbalschoenen kopen

Is deze schoen echt iets voor jou omdat je graag op klassieke schoenen speelt? Of ben jij fan van voetbalschoenen die helemaal zwart zijn! Dan is dit jouw kans!

Haal jouw Nike Premier voetbalschoenen snel in deze winkel of in DEZE SHOP!