Nike laatste release in 2016 is wel een hele speciale. Nike lanceert een van haar klassiekste modellen in designs die het laatste jaar enorm veel aan populariteit gewonnen hebben. De nieuwste Nike Premier voetbalschoenen zullen vlak voor kerst nog de harten veroveren. Ze brengen warmte tijdens koude temperaturen. Het limited edition pack bevat 2 varianten, waarin zwart en wit naar voren komen.

Heeft een van deze gruwelijke kicksen direct jouw hart verovert? Scoor ze dan direct in de online shop van Nike

. Wacht niet langer, want de schoenen zijn beperkt voorradig. Als jij af wilt van al die opvallende kleuren dan zijn deze Nike Premier voetbalschoenen absoluut geschikt voor jou.

Nike -premier -blackout -voetbalschoenen

Over de designs hoeven wij niet veel woorden vuil te maken. De Nike Premier schoenen kennen een all-over design dat slechts een kleur uitbeeldt. Zwart en wit staan centraal in deze designs. In combinatie met het bekende ontwerp van deze schoenen ontstaat een zeer exclusief klassiek karakter. De eenvoud van deze voetbalschoenen is wat deze kicksen zo geliefd moet maken. Voetbal in zijn puurste vorm!

Nike -premier -blackout -voetbalschoenen -2

Ongekend. De bovenlaag van deze legendarische Nike Premier voetbalschoenen bestaat uit 2 verschillende soorten leer dat zich binnen mum van tijd vormt naar de voet. De bovenlaag bestaat uit kangoeroe- en geitenleder en bevat Nike's beste leest. Vakmanshap! Dit om jou de ongekende voordelen van comfort en balgevoel te laten evenaren. Een anatomische inlegzool geeft ondersteuning en directe demping. Een TPU-zoolplaat over de hele lengte is laag in gewicht. Het geeft voetballers flexibiliteit en grip. Dankzij deze uitstekende grip kun je beter versnellen en snelle kapbewegingen maken.

Nike -premier -blackout -voetbalschoenen -3

Voor slechts € 110,- heb jij een van Nike's meest technische begaafde voetbalschoenen. Een koopje als je het ons vraagt. Deze Nike Premier Limited Edition voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 38,5-47. Ook scoor jij deze in de online shop van Unisportstore! Be the first.