30 oktober 2018

Paris Saint Germain x Air Jordan Mid 1 sneaker

Nike heeft onder het label van Jordan Brand nu ook een speciale Paris Saint Germain sneaker uitgebracht! Deze nieuwe Paris Saint Germain x Air Jordan sneaker is onderdeel van de speciale Champions League collectie van Paris Saint Germain. Dit jaar bevatten de Champions League tenues en trainingskleding van Paris Saint Germain namelijk niet de swoosh van Nike, maar het logo van Jordan Brand. Waarschijnlijk verschijnt het logo van het door Michael Jordan opgerichte merk ook op de voetbalshirts van komende twee seizoenen. Het merk, dat onderdeel is van het merkenportfolio van Nike, staat ook bekend om de vette Air Jordan 1 retro sneakers en deze zijn er nu dus in een speciale PSG editie. Wil je alles weten over deze sneaker? Check het hieronder!

Direct fan van deze Air Jordan Mid 1 sneaker? Bestel het direct in deze SHOP! 

Nike lanceert zwarte PSG x Nike Air Jordan Mid 1 schoen

De nieuwe Paris Saint Germain x Jordan Brand sneaker is zoals alle Air Jordan 1 Mid sneakers geïnspireerd door de originele basketbalschoenen, die Michael Jordan in 1985 droeg tijdens zijn eerste NBA seizoen en eerste All Star wedstrijd. De sneaker is overwegend zwart, met uitzondering van de zool. Deze is wit. Deze zool bevat een subtiel rood/wit gestreept detail, welke ook weer terug komt in de lip van de nieuwe Air Jordan sneaker. Dit is een verwijzing naar de rode baan over het voetbalshirt van Paris Saint Germain! De zijkanten van de schoen bevatten een zwarte swoosh van Nike met daarboven een vintage Jordan logo. De binnenkant van de tong is deels rood en hierin prijkt het speciale Paris X Jordan Brand logo. De binnenzool van de schoen bevat ook nog een unieke verwijzing naar PSG. Hierin staat namelijk de leus van de club: ICI C'EST PARIS!

De upper van de nieuwe PSG x Jordan Brand sneaker is gemaakt van een combinatie van leer en synthetisch leer. Kenmerkend hieraan is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens de ideale ondersteuning biedt. In de zool is Nike Air demping verwerkt en dit zorgt natuurlijk voor het ultieme comfort. De zool is gemaakt van rubber en hierin is een speciale draaicirkel verwerkt, welke je niet alleen een goede grip biedt, maar ook nog eens het perfecte gevoel!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PSG X Jordan Brand sneakers of check het nieuwe Champions League voetbalshirt van het merk of het nieuwste Jordan Brand trainingspak van PSG!

Air Jordan X Paris Saint Germain sneaker bestellen

Deze nieuwe Jordan Brand X Paris Saint Germain sneaker kan je vanaf nu exclusief bestellen in de onderstaande shops. Dit betreft een limited edition versie, welke alleen voor volwassenen is uitgebracht. Deze sneaker bestel je al vanaf € 110,-. Check daar ook andere Air Jordan Retro Mid 1 sneakers!

Bestel deze super vette sneaker direct in deze SHOP!