Ben je toevallig op zoek naar een klassiek leren voetbalschoentje met een ''classy'' look? Dan heeft Nike vandaag voor jou de perfecte voetbalschoen uitgebracht. Nike heeft namelijk nieuwe Premier II voetbalschoenen uitgebracht en deze voetbalschoenen borduren eigenlijk voor op de populaire zwarte voetbalschoenen uit het Black Lux pack, dat het Amerikaanse sportmerk eerder dit jaar uitgebracht. De nieuwe schoenen worden niet ondersteund door één van de vele sterspelers die op Nike voetbalschoenen spelen, maar we weten zeker dat je met deze schoenen de blits maakt op het voetbalveld.

Direct fan van deze gave voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in DEZE SHOP! 

Design zwart/gouden Nike Premier II voetbalschoenen

Dit komt met name door de kleurstelling van de nieuwe Nike Premier II voetbalschoenen. De schoenen zijn namelijk zwart met gouden accenten. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van nieuwe Air Zoom Legend '05 sneakers en de voetbalschoenen uit het Black Lux pack van het merk. De upper van de voetbalschoenen is geheel zwart en de zijkanten van de Premier voetbalschoenen bevatten een gouden swoosh. Ook de lip van de nieuwe Nike Premier II voetbalschoen bevat een gouden vlak met daarin een zwarte swoosh. Op de achterkant van de schoenen staat het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk met het oprichtingsjaar van Nike: EST 1972. De zool van de schoenen is ook zwart met natuurlijk gouden noppen. De Premier II voetbalschoenen van Nike staan natuurlijk bekend om hun geheel leren upper. Check hieronder nog meer technologieën van de nieuwe Nike Premier II voetbalschoenen in de zwart/gouden kleurstelling. 

Kenmerken goud/zwarte Nike Premier II voetbalschoen.

De Nike Premier II voetbalschoenen zijn de leren voetbalschoenen van Nike en hebben dan ook een klassiek karakter.  Ondanks dit klassieke karakter is de schoen natuurlijk wel uitgerust met verschillende technologieën zodat de schoen wel mee kan in zijn tijd. Het old-school uiterlijk met nieuwe technologieën zorgt voor weer een gaaf ontwerp van Nike.

De upper van de nieuwe Nike Premier II is volledig gemaakt van kangoeroeleer. Door dit leer vormt de schoen perfect naar je voet. De fit tussen je voeten en de schoenen is hierdoor perfect. Het speciale kangoeroeleer heeft nog meer functies dan enkel de perfecte fit. De leren constructie zorgt ook voor duurzaamheid en een perfect balgevoel.  Zoals al beschreven bij de kenmerken van de voetbalschoen heeft de schoen nog een ouderwetse lip over de veters heen, welke ook nog functioneel is. De lip creëert namelijk een vlak schietoppervlak. Dit komt omdat de flap over de veters heen valt. Door dit vlakke oppervlak heb je tijdens het dribbelen een verhoogd balgevoel. Ook kun je zuiverder schieten en de bal makkelijker in de hoek plaatsen. De fit tussen jouw voet en de schoen is erg belangrijk. Door de anatomische fitting die in de schoen verwerkt zit wordt deze fit versterkt.

De binnenkant van de schoen is gemaakt van suède, hierdoor kun je niet wegglijden in de schoen. Je hebt als het ware extra grip. Hierdoor kan je beter wenden en keren wat jou in het voordeel brengt tegenover de tegenstanders. Als laatste technologie is de Nike Premier II voetbalschoen ontworpen met een TPU-zool. Deze zool is gemaakt van extra licht materiaal dit zorgt ervoor dat schoen extra ligt aanvoelt. Ook brengt deze zool extra stabiliteit met zich mee. De TPU-zool zorgt voor een stevige fit van de schoen, en zorgt ervoor dat je altijd stevig in de schoen blijft staan. De noppen van de Nike Premier II zijn rond. Dit zorgt ervoor dat je op een makkelijkere manier kan draaien.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Nike Premier II voetbalschoenen in de zwart/gouden kleurstelling. Deze schoenen worden niet door spelers gedragen, maar kun je natuurlijk wel kopen.

Nike Premier II voetbalschoenen - zwart/goud kopen

De nieuwe zwart/gouden Nike Premier II voetbalschoenen kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Dit kan vanaf maat 38 tot maat 47. De voetbalschoenen zijn alleen beschikbaar in een versie voor natuurgras (F/G) en hebben een prijs van slechts € 99,95. In de onderstaande shop kun je deze nieuwe Nike natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze classy voetbalschoenen direct in DEZE SHOP!