10 januari 2018

BLAUWE NIKE NEXT GEN PREMIER II VOETBALSCHOENEN GELANCEERD

De blauwe Nike next gen premier II schoen is niet geheel onbekend, vanwege de al eerdere lancering van de next gen premier II rood. Dit is geheel dezelfde schoen, maar dan in een blauwe kleur. Is de Nike next gen premier II jouw favoriete schoen, maar paste de kleur rood totaal niet bij je tenue? Wees dan niet getreurd want hier is de blauwe versie! Helaas zal deze schoen, net als de andere next gen premier II schoenen in verschillende kleuren, niet gedragen worden door een topatleet die bij Nike onder contract staat. Wat echter wel een feit is, is dat deze schoen is net als de rode uitvoering een beauty is. Voornamelijk vanwege de klassieke uitstraling. Lees hieronder meer over het design en de kenmerken van de schoen!

Ben jij nu al enthousiast van deze klassieke blauwe Nike next gen premier II voetbalschoenen? Haal deze kicksen dan snel in deze STORE of de officiële Nike WEBSHOP!

Design blauwe Nike next gen premier II voetbalschoenen

Nike weet net als bij de rode next gen premier II voetbalschoenen weer een geweldige schoen te produceren. Feit is alleen, dat geen van topspelers van Nike op deze klassieke kicksen zal gaan schitteren. Het uiterlijk van deze schoen is klassiek en het straalt rust uit. Het is de perfecte schoen voor de klassieke centrale verdediger, de verdedigende middenvelder en de spelverdeler.  

De schoen heeft een heldere blauwe kleur gekregen in combinatie met een witte kleur. Deze kleurencombi en de manier waarop deze gebruikt is, geeft de schoen een extra dimensie. Het klassieke uiterlijk van de leren schoen en de flap over de veters heen, wordt versterkt door de kleurencombinatie, die de schoen toch nog een beetje 2018 maakt. Beide Nike swooshes staan in een witte kleur aan de buiten en binnenkant van de schoen. Deze swooshes lopen door naar de achterkant van de schoen, waar ze samen komen en een boog vormen boven de witte tekst ‘NIKE’ op de hak van de schoen. In de boog waar beide swooshes samen komen staat geschreven: ‘EST.1972’. De lip van de schoen bevat het Nike logo in een blauwe kleur, heeft witte details en wordt omringt door dezelfde blauwe kleur als de rest van de schoen. De manier van het combineren van de lip met het Nike logo, het framework van de veters en de rest van de details op de schoen, doet denken aan vroeger. Dit is precies waar de ontwerpers en ontwikkelaars van Nike voetbalschoenen naar streefden en dat hebben ze bereikt! 

Kenmerken blauwe Nike next gen premier II voetbalschoenen

Een van de weinige voetbalschoenen op de huidige voetbalschoenen markt met zo’n klassiek uiterlijk. Er kan zeker gezegd worden dat dit een schoen uit het verleden is, maar de harde feiten zijn daar. Een schoen uit het verleden kan niet mee zonder de technologieën en materialen van nu. Daarom heeft Nike deze schoen een old-school uiterlijk gegeven met de recente technologieën en materialen.

De schoen is volledig gemaakt van kangoeroeleer, waardoor de schoen perfect zal vormen naar de voet. Ook zorgt de leren constructie voor duurzaamheid en een uitzonderlijk balgevoel. De lip die over de veters heen vouwt creëert een vlak schietoppervlak. Door dit vlakke oppervlak ontstaat er een verhoogd balgevoel en zal je als speler merken dat een schot beter geplaatst kan worden. Verder bevat de schoen een anatomische fitting die ervoor zorgt dat de schoen een goede aansluiting heeft met de enkel. De binnenkant van de schoen is ontwikkeld met echte suède om wegglijden in de schoen te voorkomen. Deze suède zorgt voor extra grip in de schoen, waardoor wenden en keren zonder problemen gedaan kan worden. Tot slot heeft de Nike next gen premier II voetbalschoen een TPU-zool. Deze zool biedt duurzaamheid en stabiliteit. Het extra lichte materiaal van de zool zorgt ervoor dat de schoen niet te zwaar aan de voeten voelt. De TPU-zool draagt bij aan de stevige fit van de schoen en zorgt ervoor dat je goed vast in je schoenen blijft staan. De noppen onder de schoen zijn rond. Deze ronde vorming heeft een positief effect op de manier van draaien en hoe je bij de grond staat.   

Blauwe Nike next gen premier II voetbalschoenen kopen

Deze geweldige klassieke schoen is te koop in de onderstaande webshops. Kan je niet meer wachten om klasse uit te stralen op het veld en optimaal te presteren op deze leren vlammetjes? Wacht dan niet en haal ze meteen in deze STORE of de officiële Nike WEBSHOP!