Nike lanceert zwarte, leren PREMIER 2 voetbalschoenen

Na een nieuwe generatie Nike Tiempo Legend voetbalschoenen, heeft het Amerikaanse sportmerk ook nieuwe Premier voetbalschoenen bekend gemaakt. De Premier voetbalschoenen zijn de klassiekers onder de schoenen van Nike en bestaan voor een groot gedeelte uit kangoeroeleer. Deze leren voetbalschoenen worden niet door voetballers gedragen en heeft het merk gelanceerd als tegenhanger van de Copa Mundial van adidas en de King voetbalschoenen van Puma. Check hieronder de details van deze leren voetbalschoenen van Nike.

De nieuwe Nike Premier 2 voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Tiempo Premier 94 schoenen qua design en materialen. De bovenkant van de schoenen is geheel zwart en bevat een witte swoosh aan de zijkanten van de schoenen. Verder staat de naam van het sportmerk aan de achtekrant van de schoenen en zijn de leren kicksen van Nike uitgerust met een zogenaamde ''fold-over'' tong, welke je over je veters heen kan doen, voor een nog groter schietoppervlak. Het bovenwerk van de schoenen bestaat uit een zacht kangoeroeleer, welke zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en daarmee zorgt voor het perfecte balgevoel. De tweede generatie Premier voetbalschoenen van Nike bevat in tegenstelling tot de eerste generatie van de schoenen een grote tong. Hiermee gaat het merk de concurrentie aan de met de Copa Mundial voetbalschoenen van adidas en de Puma King voetbalschoenen. Op deze tong is een wit vlak aangebracht met daarop een zwarte swoosh van Nike.

De zoolplaat van de nieuwe Premier 2 voetbalschoenen is wit en bestaat uit TPU. De noppen van de schoenen zijn zwart en zijn rond. Dit zorgt niet alleen voor comfort, maar ook dat je perfect van een tegenstander weg kan draaien. De binnenzool van de nieuwe Nike Premier 2 schoenen is zwart en bevat weer een wit vlak met daarin de naam van het Amerikaanse sportmerk.

De zwarte, leren Nike Premier 2 voetbalschoenen kan je vanaf nu weer kopen in de onderstaande shops. De prijs van de schoenen is ongeveer € 105,- en kan je alleen kopen voor volwassenen in een zwarte en witte versie. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als drassige velden. Deze kangoeroeleren schoen is beschikbaar in de maten 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. In deze shops kan je de Premier van Nike ook laten personaliseren. Directe levering en gratis verzending!

Scoor de nieuwste Premier voetbalschoenen van Nike direct in DEZE SHOP!