4 oktober 2017

Nike next gen premier II voetbalschoen uitgebracht

Nike is op dreef en lanceert de ene voetbalschoen na de andere. Zo hebben we deze dagen al eerdere versies van Nike voorbij zien komen en ook deze dag heeft Nike niet stil gezeten. De nieuwe Nike next gen premier II in het University Red en White is zojuist getoond en het is een beauty! Deze schoen heeft een prachtig klassieke uitstraling maar helaas zullen we deze schoen niet vaak terug gaan zien. De nieuwe schoen gaat namelijk door geen van de topspelers van Nike gedragen worden… Des te meer reden om ze zelf te halen!

Ben jij nu al fan van de geweldige Nike next gen premier voetbalschoenen? Haal deze kicksen dan hier of in deze shop!

Nike next gen premier II design

Nike heeft werkelijk waar een fantastische schoen weten te produceren. Het is dan ook jammer om te zien dat geen van de topspelers van Nike op deze schoenen gaat domineren op het veld.

Wat deze next gen premier II schoen zo mooi maakt, is de kleurencombinatie die gebruikt is en de manier waarop. De voetbalschoen is namelijk gemaakt van speciaal kangoeroeleer en heeft een rode kleur gekregen. Deze rode kleur is niet te fel maar ook niet te zacht. Dit in samenwerking met de witte details van de schoen zoals natuurlijk de Swoosh van Nike, de lip, de zool, het framework van de veters en het woord NIKE achter op de schoen maken het plaatje compleet.

De bovenkant van de schoen is voorzien van een klassieke lip die de classic kicksen van Nike en Adidas vaak ook hadden. De manier waarop het Nike logo, de lip, de zool en de plaatsing van de attributen van de schoen op elkaar zijn afgestemd creëert een oud gevoel waarnaar velen weer op zoek zijn.

Kortom, een echte klassieke voetbalschoen om meesterlijk mee te spelen.

Nike next gen premier II technieken

Nike heeft geprobeerd met het design van de schoen een zo old-school mogelijk schoen te maken en dat hebben ze geweldig gedaan. Maar zo’n oude schoen moet natuurlijk wel voorzien zijn van de beste technologieën van nu om zo goed te kunnen spelen. Daarom heeft Nike een aantal technieken toegepast aan de voetbalschoen. Om te beginnen is de schoen volledig gemaakt van kangoeroeleer  waardoor de schoen perfect gaat vormen naar de voet. Dit zorgt ervoor dat jij het ultieme balgevoel hebt om de beste passes mee te geven. Daarnaast heeft de ingang van de schoen een anatomische fit waardoor de schoen perfect aansluit met de enkel. Ook heeft de nieuwe Nike next gen premier II een binnenkant wat gemaakt is van suède wat wegglijden in de schoen voorkomt.

De lip aan de bovenkant van de schoen geeft een prachtig design maar is tevens ook belangrijk voor de techniek in de schoen. Zo zorgt de lip voor een verhoogd balgevoel en een schoon schot.

Tot slot zorgt de TPU zool van de schoen die gemaakt is van extra licht materiaal voor een stevige fit met de voet. Het zorgt ervoor dat jij goed vast in je schoen blijft staan, snel weet te draaien door de vorm en plaatsing van de noppen en dicht bij de grond staat.

Nike next gen premier II kopen

Om op deze geweldige schoen te kunnen lopen moet je nog heel even je geduld weten te behouden.

De schoen is namelijk nog niet te koop in de winkels maar daar zal deze dagen verandering in komen.

Als je helemaal weg bent van het design van de schoen en de classic uitstraling kun je eerdere versies kopen in deze winkel of deze shop! De schoen is te koop vanaf 60,00 euro en loopt op tot 150,00 euro.