2 oktober 2019

Nike lanceert twee zwarte leren Premier II voetbalschoenen

Nike heeft twee nieuwe kleurstellingen van de Nike Premier II voetbalschoenen gelanceerd voor de herfst. De Premier II voetbalschoenen kunnen gezien worden als ondergeschoven kindje van Nike. Deze schoenen worden door vrijwel geen enkele bekende voetballer gedragen. Het is echter wel de enige voetbalschoenen, waarvan de upper helemaal gemaakt is van kangoeroeleer, lekker ouderwets dus! Het design van de nieuwe Premier II voetbalschoenen zijn geinspireerd door voetbalschoenen, die het Amerikaanse sportmerk ''vrij recent'' nog heeft uitgebracht, namelijk de Tiempo IV voetbalschoenen van 2013 en de Tiempo's die werden gedragen tijdens het EK van 2012.

Nu al fan van deze ultieme leren voetbalschoen van Nike? Bestel het exclusief in DEZE SHOP! of de officiële NIKE SHOP!

Design zwarte Nike Premier voetbalschoenen

De Tiempo IV voetbalschoenen werden begin 2013 gedragen door spelers als Sergio Ramos, Gerard Pique, Jerome Boateng en Andrea Pirlo. Een van de nieuwe Premier voetbalschoenen bevatten een half-om-half design. De achterkant van de schoenen is zwart en de voorkant van de schoenen is wit. Verder bevatten deze schoenen zwarte veters met een tong over de helft van de veters. De zoolplaat en noppen van deze schoenen zijn wit. De andere nieuwe Premier II voetbalschoenen zijn iets opvallender. Deze zijn zwart met fel gele veters, een fel gele tong en een gele binnenkant. Ook de swoosh van Nike op deze voetbalschoenen is wit en het onderstel is zwart, inclusief de noppen. De Premier II voetbalschoenen zien er standaard vrij simpel uit, maar dat doet niet af aan de kwaliteit van de voetbalschoenen. Benieuwd naar de technologieën die in de Premier II voetbalschoenen zijn verwerkt? Check het hieronder!

Kenmerken goud/zwarte Nike Premier II voetbalschoen.

De upper van de nieuwe Nike Premier II is, zoals we al aanstipten, volledig gemaakt van kangoeroeleer. Door dit leer vormt de schoen perfect naar je voet. De fit tussen je voeten en de schoenen is hierdoor perfect. Het speciale kangoeroeleer heeft nog meer functies dan enkel de perfecte fit. De leren constructie zorgt ook voor duurzaamheid en een perfect balgevoel.  Zoals al beschreven bij de kenmerken van de voetbalschoen heeft de schoen nog een ouderwetse lip over de veters heen, welke ook nog functioneel is. De lip creëert namelijk een vlak schietoppervlak. Dit komt omdat de flap over de veters heen valt. Door dit vlakke oppervlak heb je tijdens het dribbelen een verhoogd balgevoel. Ook kun je zuiverder schieten en de bal makkelijker in de hoek plaatsen. De fit tussen jouw voet en de schoen is erg belangrijk. Door de anatomische fitting die in de schoen verwerkt zit wordt deze fit versterkt.

De binnenkant van de schoen is gemaakt van suède, hierdoor kun je niet wegglijden in de schoen. Je hebt als het ware extra grip. Hierdoor kan je beter wenden en keren wat jou in het voordeel brengt tegenover de tegenstanders. Als laatste technologie is de Nike Premier II voetbalschoen ontworpen met een TPU-zool. Deze zool is gemaakt van extra licht materiaal dit zorgt ervoor dat schoen extra ligt aanvoelt. Ook brengt deze zool extra stabiliteit met zich mee. De TPU-zool zorgt voor een stevige fit van de schoen, en zorgt ervoor dat je altijd stevig in de schoen blijft staan. De noppen van de Nike Premier II zijn rond. Dit zorgt ervoor dat je op een makkelijkere manier kan draaien. De zwart/gele Nike Premier II voetbalschoenen betreffen voetbalschoenen met een zogenaamde Anti-Clog zool. Kenmerkend aan deze zool van Nike is dat het zand afstoot, waardoor er geen modder en gras aan de zool van de voetbalschoenen blijft plakken. De zool is namelijk gemaakt van aangepast polymeer, dat buigzamer is wanneer het in aanraking komt met water. Door de buigingen van de zool wordt het modder uit de zool geschud. Bijkomend voordeel is dat de schoenen daardoor lichter blijven.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Nike Premier II voetbalschoenen in de zwart/gouden kleurstelling. Deze schoenen worden niet door spelers gedragen, maar kun je natuurlijk wel kopen.

Nike Premier voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Premier II voetbalschoenen in het zwart/wit en zwart/geel kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De zwart/witte versie van de voetbalschoenen heeft een prijs van slechts EU 100,- en de zwart/gele versie is EU 120,-. Deze schoenen zijn beschikbaar in de maten 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De Premier voetbalschoen is de ideale voetbalschoen op natuurgras mee te voetballen. In de onderstaande shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de nieuwe Premier voetbalschoenen direct in DEZE SHOP! 

of de officiële NIKE SHOP!