Voetbalschoenen Diogo Jota

Wil je zonder het lezen van deze blogs al de nieuwste adidas X voetbalschoenen van Diogo Jota bestellen? Check ze exclusief in de adidas SHOP of deze winkel of deze webshop!. Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas X Speedflow voetbalschoenen waarop Diogo Jota zijn wedstrijden speelt voor Liverpool en het nationale elftal van Portugal!

Wit/Blauwe adidas X voetbalschoenen Diogo Jota

Diogo Jota speelt op de adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor het Engelse Liverpool en het nationaal elftal van Portugal. In 2015, vlak voor de finale van de Champions League werd de nieuwe X voetbalschoenen lijn van adidas gelanceerd. De eerste speler die zich waagde aan deze schoen was niemand minder dan Luis Suarez. Ondertussen zijn er vele topspelers gevallen voor de charmes van de adidas x voetbalschoenen. Jota is op 4 december 1996 geboren in Porto. De aanvaller speelde in zijn carrière voor Pacos de Ferreira, Atlético Madrid, FC Porto, Wolverhampton Wanderers en nu voor Liverpool! Sinds het begin van zijn carrière speelt de aanvaller op de adidas X Speedflow voetbalschoenen. Dit zijn de lichtste voetbalschoenen van adidas en zijn perfect voor snelle voetballers als Diogo Jota!  Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas X voetbalschoenen, waarop Jota momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van Jota exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder een aantal statistieken over de adidas X voetbalschoenen. Check ook het Liverpool voetbalshirt van Diogo Jota. 

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Suarez
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Messi
Karim Benzema
Mohamed Salah
Luis Diaz
Thomas Müller
N'Golo Kanté
Diogo Jota
Ferran Torres
Hakimi
Gravenberch


adidas X Speedflow voetbalschoenen Diogo Jota kopen

De nieuwste adidas X Speedflow voetbalschoenen van Jota kan je exclusief bestellen voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan in de onderstaande webshops. De adidas X voetbalschoenen zijn bovendien beschikbaar voor zowel gewone grasvelden als kunstgrasvelden. JOTA draagt de adidas X Speedflow 1. voetbalschoenen. Dit zijn de voetbalschoenen met veters. Het top model van deze voetbalschoenen is € 220,-, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 50,-.  Directe levering gegarandeerd! 

Koop de nieuwste adidas X Speedflow voetbalschoenen in de adidas SHOP 

of deze winkel 

of deze webshop! 

Wit/blauwe adidas X voetbalschoenen Diogo Jota