Voetbalschoenen Edson Álvarez

Wil je direct de adidas COPA Sense voetbalschoenen van Edson Álvarez kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in de adidas SHOPof deze fanshop of deze winkel

Dit betreffen de adidas COPA Sense voetbalschoenen waarop Alvarez vanaf januari 2022 zijn wedstrijden voor Ajax en het Mexicaanse voetbalelftal speelt!

Adidas Copa Sense voetbalschoenen Champions pack

Bij zijn debuut voor Ajax speelde Edson Álvarez op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. In 2020 is de middenvelder van de Amsterdammers overgestapt op de adidas Copa Sense voetbalschoenen. Ook spelers als de Paulo Dybala, Jurriën Timber, Pedri, Garcia, Neuer, de Gea, Hummels, Bentactur, Gündogan en tal van andere spelers spelen op deze voetbalschoenen van adidas. Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas COPA Sense voetbalschoenen, waarop de Mexicaanse middenvelder momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder allereerst een aantal statistieken over de Adidas  COPA Sense voetbalschoenen en nog meer andere spelers die daar op spelen. Momenteel speelt Edson Álvarez zijn wedstrijden op de donkerblauwe Copa Sense voetbalschoenen uit het Edge pack. Check bovendien het Ajax voetbalshirt Alvarez. 

adidas COPA Sense voetbalschoenen 

Voetbalschoenen Alvarez
adidas COPA Sense voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Controlerende spelers 
Materiaal Fusionskin
Gewicht 217 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Paulo Dybala,
Jurrïen Timber
Pedri
Garcia
Neuer
de Gea
Hummels
Bentactur
Gündogan

Voetbalschoenen Alvarez kopen

De nieuwste adidas Copa Sense voetbalschoenen van Edson Alvarez kan je exclusief zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De adidas COPA Sense schoenen zijn bovendien beschikbaar voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden en voor indoor ondergronden. Het topmodel van deze voetbalschoenen is € 280,- maar de goedkoopste Adidas voetbalschoenen scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering en gratis verzending!  Check hieronder ook de laatste blogs over de COPA lijn van Adidas, waarop de verdediger momenteel speelt of in de toekomst gaat spelen. 

Bestel de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen exclusief in de adidas SHOP

of deze fanshop 

of deze winkel

Adidas Copa Sense voetbalschoenen Champions Code pack