Zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen

Adidas heeft nu ook een geheel zwarte COPA voetbalschoen gelanceerd en deze kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Deze nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn onderdeel van het zogenaamde Super Stealth pack. Dit pack werd door adidas al in januari gelanceerd, maar bevatten destijds nog geen adidas COPA Sense voetbalschoenen. Dat had alles te maken met de update die adidas in de Copa silo heeft doorgevoerd. Daar vertellen we straks wat meer over. Deze geheel zwarte variant wordt niet door bekende voetballers gedragen. De spelers die normaliter op de adidas COPA voetbalschoenen spelen, dragen namelijk de zwart/gouden variant.

Design zwarte adidas COPA voetbalschoenen

De adidas COPA Sense voetbalschoenen worden normaliter gedragen door verschillende sterspelers. Deze voetbalschoen is er zowel in een versie zonder veters (de + versie) als de versie met veters (de .1 versie). De adidas Copa Sense + schoenen worden gedragen door spelers als Dybala, Pedri, Joao Felix, Insigne Jurrien Timber en Zielinski. De adidas Copa Sense .1 schoenen worden gedragen door spelers als van de Beek, Ramos, De Gea, Neuer en Pablo Rosario. Deze geheel zwarte adidas COPA voetbalschoenen bevatten weinig andere kleuren. Het enige opvallende detail aan deze schoenen zijn de fel rode adidas strepen op de hiel van de schoenen. Zowel de gehele zoolplaat als de upper van de voetbalschoen zijn geheel zwart. Wel bevat de upper van de schoenen nog een lichte blauwe gloed, zodat de schoenen niet helemaal lijken op de COPA Sense voetbalschoenen uit het Superlative pack. Goedkopere versies van deze voetbalschoen bevat overigens wel wat meer kleuren. Deze bevatten wat meer blauwe en fel gele details. Heb je nog niet gelezen welke nieuwe technologieën de nieuwe generatie adidas COPA Sense voetbalschoenen bevatten? Lees dan vooral verder!

Kenmerken adidas COPA Sense voetbalschoenen

  • Wat direct opvalt aan de adidas COPA Sense voetbalschoenen (en ook de vorige versies van de adidas COPA voetbalschoenen) is de opvallende upper. De bovenkant van de voetbalschoen heeft een in het oog springend design van golven. Dat zit zo: De upper van de voetbalschoenen is gemaakt van een combinatie van kangoeroeleer en adidas Primeknit. Dit materiaal garandeert de ultieme pasvorm en heeft als kenmerk dat het super flexibel is. Er is bovendien een speciale technologie in deze upper verwerkt, de adidas FusionSkin. Fusionskin is een speciale manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper.
  • Een ander kenmerk van de voetbalschoenen zijn de zogenaamde SENSEPODS Deze sensespods zijn kussentjes, welke zijn geplaatst rondom de enkels en achilles en hebben als doel de lege/negatieve ruimte op deze plekken te minimaliseren en elimineren. De sensepods zijn schuimelementen aan de binnenkant van de hiel, waardoor je voeten nog dichter bij je schoenen zitten en hierdoor het balgevoel nog beter is. Ook de lockdown van de voeten in de voetbalschoenen is hierdoor geweldig. 
  • Dit zijn niet de enige pods die in de schoenen verwerkt zijn. Een andere innovatie in de adidas COPA Sense voetbalschoenen zijn de zogenaamde TOUCHPODS. De touchpods bevinden zich ook weer aan de binnenkant van de schoenen ter hoogte van de voorvoet. Met dit gedeelte wordt natuurlijk het meeste geschoten en gepasst. Met deze kussentjes wordt de impactenergie van de bal te geabsorbeerd en door gesluisd naar de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Hierdoor is de balaanname altijd nagenoeg perfect. Zowel de SENSEPODS als de TOUCHPODS zorgen voor een nog betere balcontrole en de best mogelijke pasvorm.
  • De adidas COPA Sense voetbalschoenen bevatten ook weer een enkelkraag , ook wel U-vormige sokconstructie genoemd. Deze is wat lager dan bij andere adidas voetbalschoenen. Door deze sok kun je nog beter in de schoenen stappen. Het heeft namelijk de vorm van de voorkant van je enkel en sluit perfect aan op je enkels en voeten. Hierdoor heb je de perfecte pasvorm. 
  • De derde innovatie van de adidas COPA Sense voetbalschoenen komt terug in de noppen van de voetbalschoenen. Twee van noppen onder de voorvoet zijn gemaakt van een zachter materiaal, waardoor deze mee kunnen buigen met wanneer de bal geraakt wordt, waardoor de eerste touch nog soepeler voelt.
  • De zoolplaat van de Copa Sense is ook vernieuwd en heeft een nieuwe vorm gekregen. Door de nieuwe vorm van de SenseFram heb je nog meer stabiliteit en ondersteuning. De zoolplaat bevat zowel ronde noppen als ovale noppen. Door de ronde noppen kun je je nog sneller los maken van je tegenstander en inspelen op veranderende situaties in het veld. De ovale of klauwnoppen zorgen juist voor stabiliteit. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de geheel zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen en check ook de zwarte adidas Predator Freak voetbalschoenen.

Zwarte adidas COPA voetbalschoenen bestellen

 De zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in verschillende versies en zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. De goedkoopste versie van deze zwarte adidas voetbalschoenen bestel je al vanaf € 50,- en de duurste versie is wel € 270,-. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren! Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwe adidas COPA Sense voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!

of deze winkel! 

Zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen