Voetbalschoenen Gakpo

Ben je op zoek naar de nieuwste voetbalschoenen van Cody Gakpo? De aanvaller speelt op de nieuwe Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen. Dit zijn DÉ voetbalschoenen voor snelle en creatieve spelers.  Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in  deze SHOP of deze winkel!  Vanaf € 50,- Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Gakpo momenteel zijn wedstrijden voor PSV en het Nederlands Elftal speelt. 

Zilver/oranje Puma Ultra voetbalschoenen

De officiële voetbalschoenen van Cody Gakpo vind je hier. Check ook het laatste nieuws over de Puma Ultra voetbalschoenen van Cody Gakpo. 

Cody Mathes Gakpo werd op 7 mei 1999 geboren in Eindhoven. De aanvaller maakte voor Jong PSV zijn debuut op 4 november 2016 en voor het eerste elftal op 25 februari 2018 speelde de linksbuiten zijn eerste officiële wedstrijd voor het eerste elftal. In de jeugd speelde Gakpo voor EVV Eindhoven. Gakpo maakte zijn debuut voor het Nederlands Elftal op 21 juni 2021 in de EK wedstrijd tegen Noord-Macedonië in de Johan Cruyff Arena. Sinds zijn debuut voor PSV speelt Gakpo op de  de Puma Ultra voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen hebben in de zomer van 2020 de PUMA NetFit voetbalschoenen vervangen.  Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Griezmann, Aguero, Haller, Antony, Fernandinho, Witsel, Chiellini en tal van andere spelers.  Momenteel speelt Gakpo op de zilveren/oranje Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen. De Puma Ultra voetbalschoenen zijn lichte voetbalschoenen en gelanceerd om snelle, explosieve spelers controle met de bal te laten behouden tijdens sprints. Deze schoenen hebben ook nog eens de perfecte fit en geven een ideaal gevoel. Buiten dat bevatten de schoenen de nieuwste veter technologie van PUMA: de PUMA NetFit technologie. Check hier natuurlijk ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen! 

Puma Ultra One voetbalschoenen

Voetbalschoenen Gakpo
Puma 1.4 voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor Snelle en creatieve spelers
Materiaal Matryx/EVO
Gewicht 160 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 Griezmann, Sergio Agüero, Antony, Fernandinho, Haller, Chiellini, Buffon

Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen Gakpo bestellen

De Puma Ultra voetbalschoenen van sterspeler Gakpo kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De voetbalschoenen die Gakpo draagt, hebben een prijs van € 199,95, maar Puma biedt vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de nieuwste PUMA voetbalschoenen van Gakpo in deze SHOP 

of deze winkel! 

Paarse Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen