Merk: SKU: 107744-03

Bestel hier de nieuwste Puma Ultra voetbalschoenen uit het Forever. Faster pack van Puma. Deze voetbalschoenen worden door verschillende sterspelers gedragen vanaf april 2024 tot juni/juli 2024 gedragen. Deze voetbalschoenen worden onder andere gedragen door Griezmann, Walker, Giroud, Coman, Cody Gakpo, Antony, Reus, Varane, Frimpong, Kudus en Maguire.

De Puma Ultra voetbalschoenen uit het Forever. Faster pack zijn oranje en bevatten roze accenten. De hiel is roze en hetzelfde geldt voor de gloed rondom de veters en op de voorvoet. Ter hoogte van de hiel prijkt ook het thema van deze voetbalschoenen: FOREVER. FASTER. Alle branding op de oranje/roze Puma Ultra voetbalschoenen is zwart. Op de zijkanten van de schoenen staat de PUMA Formstripe in het zwart. Deze bevat een gradiënt effect, voor het ultieme gevoel van snelheid. Ook het Puma logo op de schoenen is zwart! De Puma Ultra voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor snelle en creatieve veters. Alle kenmerken van de schoenen staan in het teken van snelheid en creativiteit! Het Ultraweave bovenwerk zorgt ervoor dat je altijd kunnen accelereren en je snelheid optimaal kunt benutten! De PWRTAPE zorgt juist voor stabiliteit wanneer jij op snelheid een creatieve actie maakt! Ook de ultralichte SPEEDPLATE zorgt ervoor dat jij niet omvalt bij het maken van acties! De Puma Ultra voetbalschoenen zijn een ware partner waar je op kunt rekenen tijdens de meest veeleisende wedstrijden.

  • ULTRAWEAVE: ultralicht, technisch materiaal met een gestructureerde 4-way stretch die gewicht en wrijving vermindert. Gebouwd voor atleten die hun snelheid en kracht willen verhogen
  • PWRTAPE: gerichte versteviging aan de bovenzijde voor ondersteuning en duurzaamheid
  • PWRTAPE zorgt voor natuurlijke ondersteuning en stabiliteit voor snelle veranderingen in tempo en richting
  • Lichtgewicht uitneembare inlegzool met NanoGrip technology voorkomt dat de voet in de schoen wegglijdt 
  • SPEEDPLATE zool met dubbele dichtheid voor nog betere grip en voortstuwing 
  • Normale tot smalle pasvorm
  • Kleur: Oranje/Roze
  • Pack: FOREVER. FASTER 

Klik op één van de buttons en check deze oranje/roze Puma Ultra voetbalschoenen! In deze webshops kun je de schoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!