Voetbalschoenen Tagliafico

Wil je de officiële Nike Phantom GT voetbalschoenen van Nico Tagliafico direct kopen voor kinderen en volwassenen? Check ze exclusief in de NIKE SHOP of deze winkel of deze SHOP! Gratis verzending en direct leverbaar.

Dit zijn de Nike Phantom GT voetbalschoenen waarop Tagliafico vanaf nu speelt bij Ajax en het nationale voetbalelftal van Argentinië. 

Blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen Spectrum pack

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van Tagliafico. Nicolás Tagliafico (31-08-1992) is sterspeler van Ajax en het nationale elftal van Argentinië. De linksback speelt zijn wedstrijden op  de blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen. Tagliafico kan zijn kwaliteiten optimaal benutten door de aanwezigheid van materialen en technologieën van deze schoenen. Check hieronder het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Tagliafico, waarop ook spelers als De Bruyne, Coutinho en Mahrez op schitteren.  Check tevens de informatie waar je de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen kunt kopen. Of check het Ajax voetbalshirt van Tagliafico. 

Nike Phantom GT voetbalschoenen

Voetbalschoenen Tagliafico 
Nike Phantom GT voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Creatieve spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 205 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Foden, Kane, Lautaro Martinez, Rodrygo, Busquets, de Bruyne, Verratti, Mount, Havertz, Icardi, Marquinhos en tal van andere spelers.

Voetbalschoenen Tagliafico kopen

De voetbalschoenen van Nico Taglifiaco kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 en 49. Daarnaast is de Nike Phantom GT voetbalschoenen zowel voor kunstgras als voor natuurgras en zachte ondergronden beschikbaar.  De Nike Phantom VSN voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 175,- en € 270,-. Goedkopere versies van de schoenen scoor je al vanaf € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid deze schoenen te personaliseren. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen in de NIKE SHOP

of deze winkel 

of deze SHOP!