Voetbalschoenen Luis Diaz

Lees hier alles over de nieuwe voetbalschoenen van Liverpool vleugelspeler Luis Fernando Díaz. Check de voetbalschoenen van de Liverpool sterspeler exclusief in de adidas SHOP of deze winkel of deze webshop!. Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas X Speedflow voetbalschoenen waarop Luis Díaz zijn wedstrijden speelt voor Liverpool en het nationale elftal van Colombia!

Wit/Blauwe adidas X voetbalschoenen Diogo Jota

Luis Díaz speelt op de adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor het Engelse Liverpool en het nationaal elftal van Colombia. In 2015, vlak voor de finale van de Champions League werd de nieuwe X voetbalschoenen lijn van adidas gelanceerd. De eerste speler die zich waagde aan deze schoen was niemand minder dan Luis Suarez. Ondertussen zijn er vele topspelers gevallen voor de charmes van de adidas x voetbalschoenen. Luis Fernando Díaz Marulanda is op 13 januari 1997 geboren in Barrancas in Colomba. De aanvaller speelde in zijn carrière voor Barangquilla, Atletico Junior, FC Porto en nu voor Liverpool! Sinds het begin van zijn carrière speelt de back op de adidas X Speedflow voetbalschoenen. Dit zijn de lichtste voetbalschoenen van adidas en zijn perfect voor snelle voetballers als Luis Diaz. Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas X voetbalschoenen, waarop Diaz momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van de vleugelspeler exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder een aantal statistieken over de adidas X voetbalschoenen. 

Voetbalschoenen Suarez
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Vleugelspeler

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Messi
Karim Benzema
Mohamed Salah
Diogo Jota
Thomas Müller
N'Golo Kanté
Diogo Jota
Ferran Torres
Hakimi
Gravenberch


adidas X Speedflow voetbalschoenen Diaz kopen

De nieuwste adidas X Speedflow voetbalschoenen van Luis Diaz kan je exclusief bestellen voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan in de onderstaande webshops. De adidas X voetbalschoenen zijn bovendien beschikbaar voor zowel gewone grasvelden als kunstgrasvelden. Luis Diaz draagt de adidas X Speedflow 1. voetbalschoenen. Dit zijn de voetbalschoenen met veters. Het top model van deze voetbalschoenen is € 220,-, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 50,-.  Check ook andere kleurstellingen van de adidas X voetbalschoenen in de SALE in deze winkels. Directe levering gegarandeerd! 

Koop de nieuwste adidas X Speedflow voetbalschoenen in de adidas SHOP 

of deze winkel 

of deze webshop! 

Wit/blauwe adidas X voetbalschoenen Diogo Jota