Voetbalschoenen Luis Sinisterra

Luis Sinisterra speelt zijn wedstrijden voor Feyenoord en het Colombiaans voetbalelftal momenteel op de adidas X Speedflow voetbalschoenen met veters. Deze versie van de adidas X voetbalschoenen wordt ook wel de X Speedflow .1 versie genoemd. Om de twee maanden wordt er een nieuwe colourway van deze voetbalschoenen gelanceerd, die dus ook door de aanvaller gedragen worden. Wil je direct de nieuwe voetbalschoenen van Sinisterra voor kinderen of volwassenen kopen? Check ze exclusief in  deze SHOP of de adidas SHOP of deze winkel! Vanaf € 60,-. Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de nieuwste adidas X voetbalschoenen, waarop Luis Sinisterra sinds april 2022 speelt voor Feyenoord en het nationale elftal van Colombia.

Check hier de nieuwste Adidas X voetbalschoenen van Luis Sinisterra. Sinisterra draagt sinds zijn debuut voor Feyenoord de adidas X Speedflow voetbalschoenen. In een interview met voetbalshop gaf hij aan dat deze schoenen perfect voor hem zijn, omdat ze heel licht zijn. Hierdoor kan de Colombiaan zijn snelheid optimaal benutten. Daarnaast vindt Sinisterra dat een voetbalschoen er mooi uit moet zijn. In het interview gaf hij aan dat het adidas X logo mooi in de schoenen verwerkt is. Een mooi weetje voor de echte kenners is dat Sinisterra ook bijgelovig is. Hij trekt altijd eerst zijn rechterschoen aan en bidt altijd voor de wedstrijden.  Check hieronder het laatste nieuws over de voetbalschoenen van de sterspeler en check de informatie waar je de nieuwste adidas X voetbalschoenen exclusief kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden! Check ook het Feyenoord Sinisterra voetbalshirt. 

Voetbalschoenen Messi
Adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas
Perfect voor Snelle en creatieve spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 181 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze
voetbalschoenen

Messi
Benzema
Karim Benzema
Mohamed Salah
Luis Diaz
Thomas Müller
N'Golo Kanté
Diogo Jota
Ferran Torres
Hakimi
Gravenberch

adidas X Speedflow.1 voetbalschoenen kopen

De adidas X Speedflow. 1 voetbalschoenen zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en voor alle ondergronden (dus zowel voor kunstgras als voor natuurgras). De prijs van het topmodel van de adidas X Speedflow voetbalschoenen met veters (de Speedflow.1 versie) is € 220 maar de goedkopere versie van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 64,-. Voor kinderen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 38 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 39 tot maat 48. Koop de nieuwste X schoenen van Sinisterra in de onderstaande winkels. 

Bestel je adidas X Speedflow voetbalschoenen direct in deze SHOP

of de adidas SHOP

of deze winkel! 

Adidas X voetbalschoenen Sinisterra