Voetbalschoenen Dolberg

Dolberg speelt zijn wedstrijden op de adidas X 19 voetbalschoenen. Wil je direct de nieuwe voetbalschoenen van Dolberg voor kinderen of volwassenen kopen? Check ze exclusief in de officiële webshop van adidas of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL. Vanaf € 60,-. Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de adidas X 19 voetbalschoenen, waarop Dolberg vanaf nu speelt voor OGC Nice en Denemarken!

Check hier de nieuwste Adidas voetbalschoenen van Kasper Dolberg. De spits van OGC Nice en het nationale elftal van Denemarken was sinds 2016 één van de voetballers die Messi heeft uitgekozen om op zijn Adidas voetbalschoenen te voetballen. Dolberg was één van de spelers die 'Backed by Messi' is. Sinds juni 2017 heeft adidas de Messi silo opgeheven en zijn hiervoor in de plaats de adidas Nemeziz voetbalschoenen gekomen.  Dolberg heeft een korte periode op deze schoenen gespeeld, maar is daarna overgestapt op de X lijn van adidas. Deze schoenen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen om Dolberg en alle sterren die op deze schoenen spelen te laten excelleren. Het zijn namelijk de perfecte voetbalschoenen voor explosieve en snelle spelers. Dolberg schittert op de blauwe adidas X voetbalschoenen uit het INPUT CODE PACK! Check hieronder het laatste nieuws over de wondersloffen van Dolberg en check de informatie waar je de nieuwste X 18+ voetbalschoenen exclusief kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden! 

adidas X 19 PURESPEED voetbalschoenen

Voetbalschoenen Dolberg
Adidas X 18+ PureSpeed voetbalschoenen
Merk Adidas
Perfect voor Snelle spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 232 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze
voetbalschoenen

James Rodríguez, Gareth Bale, Gabriel Jesus, De Ligt, Promes, Bergwijn

adidas Dolberg voetbalschoenen kopen

De X 18+ voetbalschoenen waar Kasper Dolberg op speelt zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en voor alle ondergronden (dus zowel voor kunstgras als voor gras). De prijs van het topmodel van de lijn is €300,-, maar de goedkopere versie van de X voetbalschoenen scoor je al vanaf €50,-. Check hieronder een overzicht van de shops waar je de voetbalschoenen van Dolberg exclusief kunt kopen. Directe levering en gratis verzending!

Koop de Dolberg voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL