adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen

De adidas 19 voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor snelle,wendbare en creatieve spelers. Dit zijn de voetbalschoenen die vanaf juni 2017 worden gedragen door sterren als Messi, Firmino, Alaba, Moise Kean, Immobile en nog meer sterspelers.  De Nemeziz voetbalschoenen halen hun inspiratie uit een ritueel die voetballers veelal hebben, het intapen van de enkels voor de perfecte stabiliteit en steun van de voeten en enkels. Check hieronder alle kenmerken van de nieuwe adidas NEMEZIZ voetbalschoenen. 

Wil je direct de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen voor volwassenen en kinderen kopen? Dat kan in deze winkel of deze SHOP of deze STORE

Kenmerken adidas Nemeziz 10 voetbalschoenen

Hieronder bespreken we alle kenmerken van de adidas Nemeziz voetbalschoenen. 

 • Het bovenwerk van de adidas Nemeziz voetbalschoenen is gemaakt van een synthetisch materiaal. Dit materiaal wordt bij deze schoenen het 360AGILITY Bandage systeem genoemd. Dit systeem is geïnspireerd door het ritueel dat veel voetballers hebben, het intapen van de voeten en enkels. Dit heeft voor voetballers als doel de voeten en enkels nog beter te stabiliseren. Het 360 Agility bandage systeem is een synthetische band, welke zorgt voor hetzelfde effect, Door dit systeem blijven de voeten op hun plaats bij het behalen van hoge snelheden en creatieve acties. 
 • Een ander kenmerk van de Nemeziz voetbalschoenen is dat deze schoenen een enkelkraag in de vorm van een v bevatten. Deze enkelsok wordt bij de Nemeziz voetbalschoenen de Dual Lock collar genoemd. Deze v-vormige tape-kraag biedt gemakkelijke toegang tot de schoen met een strakke pasvorm, die met zijn kleine rubberen pads schuiven in de schoen minimaliseert. Deze enkelsok zorgt ook voor stabiliteit bij het behalen van hoge snelheden. De binnenkant van deze enkelsok is daarnaast uitgerust met kleine rubberen nopjes. Deze noppen zorgen ervoor dat de voeten en kousen op hun plaats blijven. De binnenkant van de Nemeziz schoenen is uitgerust met een speciaal tape, welke door adidas het 360TENSION tape wordt genoemd. Ook deze tape zorgt voor de perfecte lockdown en ook nog eens voor de ideale pasvorm. De schoenen vormen zich namelijk perfect naar de voet, voor het ultieme balgevoel.  
 • De hiel van de adidas Nemeziz voetbalschoenen is uitgerust met een zacht materiaal, waardoor je voeten ook nog eens confortabel in de schoenen zitten. 
 • De bovenkant van deze schoenen van sterren als Messi, Alaba en Firmino is ook uitgerust met het NON STOP GRIP systeem van adidas. Dit zogenaamde NSG systeem komt terug in de 3D structuur van kleine puntjes over de voetbalschoenen en zorgt ervoor dat de eerste balaanname en het balgevoel perfect is in alle weersomstandigheden. 
 • Het bovenwerk van deze kicksen is uitgerust met de Agilityknit 2.0 technologie. Deze komt zowel terug op de neus van de schoenen als ter hoogte van de hiel. Dit systeem is te herkennen aan de dunne garens, welke ervoor zorgen dat de eerste touch van de bal perfect is. Dit wordt nog eens versterkt door het feit dat de schoenen veterloos zijn. Hierdoor heb je een nog groter schietoppervlak en zitten je voeten nog dichter bij de bal.
 • Het onderstel van de schoenen is super licht en bevat een zogenaamd Torsionframe. Dit frame zorgt ook weer voor stabiliteit en flexibiliteit, zodat je je tegenstander snel af kan zijn. Het onderstel van de schoenen heeft een laag proiel, welke een optimaal aanraking en grip biedt. De schoenen zijn uitgerust met langwerpige noppen. 
 • De adidas Nemeziz voetbalschoenen kunnen zowel voor natuurgras als voor kunstgras gekocht worden, maar zijn er ook in een zaalvoetbalschoen versie of je kan deze als sneaker kopen. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar.
 • Adidas heeft ook een 19.1 versie van deze schoenen gelanceerd. Deze bevatten WEL veters.

Wie spelen er op de adidas Nemeziz voetbalschoenen?

De volgende spelers spelen onder andere op de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen:

 • Lionel Messi
 • Firmino
 • Alaba
 • Moise Kean
 • Alaba

adidas Nemeziz voetbalschoenen kopen

De adidas Nemeziz schoenen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39,40, 41, 42, 43, 44,45, 46, 47 en 48. Je kan deze schoenen zowel voor kunstgras als voor natuurgras kopen of voor indoor. De goedkoopste schoenen hebben een prijs van € 64,95 en de duurste schoenen hebben een prijs van € 330,-. In deze shops kan je de voetbalschoenen uiteraard laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd. 

Koop de nieuwe Nemeziz schoenen in deze winkel of deze SHOP of deze STORE

Historie