Merk: SKU: 252006-WHT

Bestel hier de Skechers SKX_01 low voetbalschoenen uit het Diamond Ice pack. Deze voetbalschoenen worden door Harry Kane gedragen vanaf januari 2024 tot medio april 2024. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47. 

De Skechers SKX_01 low voetbalschoenen zijn bijna geheel wit en bevatten subtiele blauwe accenten. De Performance FitKnit upper van de voetbalschoenen is wit en bevat op de zijkanten het Skechers logo in het blauw. De schoenen bevatten witte veters en een laag uitgesneden kraag. De interne inlegzool van deze Skechers voetbalschoenen is blauw. De zoolplaat is wit en de noppen van de schoenen hebben een lichtblauwe gloed. De Skechers SKX_01 voetbalschoenen bevatten de nieuwste technologieën, zoals het FitKnit bovenwerk, de Precise Strike Control (PSC) technologie, de Hyper Burst PRO inlegzool en een lichte zoolplaat. Check nog meer kenmerken van de Skechers voetbalschoenen, die perfect zijn voor spelers die controle over de bal en het veld willen hebben.

  • FitKnit bovenwerk; Dit is een gebreid materiaal, dat zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. In de upper is ook een dunne laag microvezels verwerkt, welke zorgt voor de het ademend vermogen en de perfecte pasvorm. 
  • Precise Strike Control (PSC) technologie; De upper van de Skechers SKX_01 voetbalschoenen bevat een speciale 3D structuur op strategische plekken. Deze structuur wordt de Precise Strike Control (PSC) genoemd en is aangebracht op plekken waar je de bal het meest raakt. Dit garandeert precisie bij het dribbelen, passen en schieten. Het zorgt voor de perfecte balcontrole en het ideale eerste balgevoel
  • Hyper-Burst Pro; De responsieve inlegzool van deze schoenen wordt de Hyper-Burst Pro genoemd. Dit is een responsieve, ultra-lichtgewicht zool, welke zorgt voor een veerkrachtige TPU-demping.
  • De zoolplaat van de Skechers SKX_01 voetbalschoenen betreft een multidirectionele buitenzool. Deze lichte zoolplaat zorgt ervoor dat je je snel los kunt maken van je tegenstander, op hoge snelheden creatieve acties in verschillende richtingen kunt maken, zonder dat je stabiliteit verliest! De zoolplaat biedt namelijk ook de perfecte ondersteuning! 
  • Laag uitgesneden enkelsok; Deze enkelsok zorgt ervoor dat je nog makkelijker de schoenen aan en uit kunt doen, terwijl het ook zorgt voor de perfecte ondersteuning en stabiliteit. 
  • Inclusief veters
  • De Skechers SKX_01 voetbalschoenen zijn vooral bedoeld voor natuurgrasvelden. 
  • Gewicht: 237 gram