Skechers SKX_01 voetbalschoenen

Lees hier alles over de Skechers SKX_01 voetbalschoenen! Dit zijn de voetbalschoenen waarop Harry Kane speelt bij zijn club en het nationale voetbalelftal van Engeland. Ieder kwartaal lanceert Skechers een nieuwe kleurstelling van deze voetbalschoenen. De Skechers SKX_01 voetbalschoenen zijn beschikbaar in een lage (low) versie en een hoge versie (high). Check hier alle kenmerken van de Skechers SKX_01 voetbalschoenen.

Skechers voetbalschoenen

  • De Skechers SKX_01 voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor de spelmakers, die controle over de bal hebben, het spel domineren en in staat zijn de beslissende pass te geven. 
  • De bovenkant van de Skechers SKX_01 voetbalschoenen wordt het FitKnit bovenwerk genoemd. Dit is een gebreid materiaal, dat zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. In de upper is ook een dunne laag microvezels verwerkt, welke zorgt voor de het ademend vermogen en de perfecte pasvorm. 
  • De upper van de Skechers SKX_01 voetbalschoenen bevat een speciale 3D structuur op strategische plekken. Deze structuur wordt de Precise Strike Control (PSC) genoemd en is aangebracht op plekken waar je de bal het meest raakt. Dit garandeert precisie bij het dribbelen, passen en schieten. Het zorgt voor de perfecte balcontrole en het ideale eerste balgevoel
  • De responsieve inlegzool van deze schoenen wordt de Hyper-Burst Pro genoemd. Dit is een responsieve, ultra-lichtgewicht zool, welke zorgt voor een veerkrachtige TPU-demping.
  • De zoolplaat van de Skechers SKX_01 voetbalschoenen betreft een multidirectionele buitenzool. Deze lichte zoolplaat zorgt ervoor dat je je snel los kunt maken van je tegenstander, op hoge snelheden creatieve acties in verschillende richtingen kunt maken, zonder dat je stabiliteit verliest! De zoolplaat biedt namelijk ook de perfecte ondersteuning! 
  • De Skechers SKX_01 voetbalschoenen zijn beschikbaar in een low versie met laag uitgesneden enkelsok en een high versie met een hogere enkelsok. Deze enkelsok zorgt ervoor dat je nog makkelijker de schoenen aan en uit kunt doen, terwijl het ook zorgt voor de perfecte ondersteuning en stabiliteit. 
  • Inclusief veters
  • De Skechers SKX_01 voetbalschoenen zijn vooral bedoeld voor natuurgrasvelden. 
  • Gewicht: 237 gram 

Check hier het overzicht van alle historische Skechers voetbalschoenen en klik op de schoen voor meer informatie en de beschikbaarheid! 

Historie