Merk: SKU: DV4328-100

Bestel hier de wit/rode Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen uit het Ready pack! Deze voetbalschoenen worden vanaf augustus 2023 tot oktober 2023 gedragen door spelers als Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, De Vrij, Trauner, Kokcu, Araujo, Musiala, Courtois, Alisson, Saliba, Tonali, Eriksen, Icardi, Jiménez en tal van andere spelers. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen en zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en andere ondergronden. 

Deze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn onderdeel van het Ready pack van Nike! De Tiempo’s zijn de ideale voetbalschoenen voor iedere positie op het veld. Of je nu verdediger of een spelverdeler bent? Dit zijn de perfecte voetbalschoenen voor jou! Deze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn overwegend wit met rode en zwarte accenten. De swoosh van Nike op de zijkanten van de schoenen is wit met een zwarte omranding. Daarachter bevindt zich een zwart vlak. Het Flyknit gedeelte van de schoenen is rood en de veters zijn wit. De zoolplaat van deze voetbalschoenen is zwart met doorzichtige noppen. De interne zool is rood. Check hieronder nog meer kenmerken van de nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen.

  • Flytouch Plus leer;  Het bovenwerk/de upper van de Nike Tiempo Legend is gemaakt van een speciaal leer. Dit leer wordt FlyTouchPlus leer genoemd. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het super zacht is en zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten.
  • Elastisch Flyknit; Rondom de enkels bevindt zich het elastische Flyknit materiaal. Dit materiaal omsluit de enkels perfect en zorgt ervoor dat je de schoenen makkelijk aan en uit kunt doen. Bovendien zorgt het Flyknit voor de ideale pasvorm.
  • Microdots; De upper van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen bevat ook zogenaamde microdots. Dit zijn de zichtbare groeven en stippen op de bovenzijde van de schoenen, welke zorgen voor een nog betere touch tijdens het dribbelen, passen en schieten. Ten opzichte van de vorige versie zijn de foam pods verkleind, wat zorgt voor een nog betere balbeheersing.
  • All Conditions Control technologie; De voetbalschoenen bevatten ook nog een extra dun laagje op de zool. Deze textuur wordt de ACC technologie genoemd en zorgt ervoor dat de balbeheersing zowel in droge als in natte weersomstandigheden perfect is.
  • Conische noppen; De hak van de voetbalschoenen bevat conische (ronde noppen), welke perfect zijn voor optimale grip en stabiliteit, wanneer je hoge snelheden behaalt en afremt. De voorkant van de voetbalschoenen bevat zowel ronde hals horizontale noppen.
  • Inlegzool: De voetbalschoenen bevatten een inlegzool met extra demping en een verstelbare tong van mesh wat zorgt voor het perfecte comfort. 
  • Kleur: Wit/Rood/Zwart
  • Pack: Ready pack 

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om de nieuwste Nike Tiempo's te bestellen voor kinderen en volwassenen en in verschillende kleuren!