Merk: SKU: FQ3247-300

Bestel hier de special edition Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen ter ere van het 30 jarig bestaan van de Tiempo voetbalschoenen! De Nike Tiempo voetbalschoenen werden tijdens het WK van 1994 in de Verenigde Staten voor het eerst gedragen door verschillende sterspelers, waaronder tien spelers tijdens de finale tussen Brazilië en Italië. Ook sterren als Maldini en Romario droegen deze voetbalschoenen tijdens de WK finale van 1994! De Nike Tiempo's bestaan dertig jaar en dat viert Nike met deze special edition voetbalschoen uit het ''Emerald'' pack. 

De upper van de Nike Tiempo Legend special edition voetbalschoenen ter ere van het 30 jarig bestaan van de schoenen zijn groen/blauw (emerald/smaragd) met een glimmende look! De upper wordt gekenmerkt door het design van diamanten en ruiten, die de schoen een koninklijke en elegante look geven. Het vetergedeelte is wit en hetzelfde geldt voor het gedeelte rondom de hiel het knit materiaal rondom de enkels en een deel van de zoolplaat. Ook de swoosh van Nike op de zijkanten van deze Nike Tiempo voetbalschoenen zijn wit. De inlegzool bevat de letter X met de jaartallen 1994 en 2024!  Op de achterzijde staat het Tiempo trademark teken. Uiteraard zijn ook deze schoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën!Check hieronder nog meer kenmerken van de nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! 

  • Flytouch Plus leer;  Het bovenwerk/de upper van de Nike Tiempo Legend is gemaakt van een speciaal leer. Dit leer wordt FlyTouchPlus leer genoemd. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het super zacht is en zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten.
  • Elastisch Flyknit; Rondom de enkels bevindt zich het elastische Flyknit materiaal. Dit materiaal omsluit de enkels perfect en zorgt ervoor dat je de schoenen makkelijk aan en uit kunt doen. Bovendien zorgt het Flyknit voor de ideale pasvorm.
  • Microdots; De upper van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen bevat ook zogenaamde microdots. Dit zijn de zichtbare groeven en stippen op de bovenzijde van de schoenen, welke zorgen voor een nog betere touch tijdens het dribbelen, passen en schieten. Ten opzichte van de vorige versie zijn de foam pods verkleind, wat zorgt voor een nog betere balbeheersing.
  • All Conditions Control technologie; De voetbalschoenen bevatten ook nog een extra dun laagje op de zool. Deze textuur wordt de ACC technologie genoemd en zorgt ervoor dat de balbeheersing zowel in droge als in natte weersomstandigheden perfect is.
  • Conische noppen; De hak van de voetbalschoenen bevat conische (ronde noppen), welke perfect zijn voor optimale grip en stabiliteit, wanneer je hoge snelheden behaalt en afremt. De voorkant van de voetbalschoenen bevat zowel ronde hals horizontale noppen.
  • Inlegzool: De voetbalschoenen bevatten een inlegzool met extra demping en een verstelbare tong van mesh wat zorgt voor het perfecte comfort. 
  • Kleur: Blauw/Groen/Emerald/Wit
  • Pack: Emerald pack/30 jaar Tiempo

Klik direct op de buttons om de groen/blauwe Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen te bestellen! Check ook andere kleurstellingen van de Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen!