Merk: SKU: DC9968-600

Bestel hier de Nike Phantom GX voetbalschoenen uit het Ready Pack. Met dit pack ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen 2023-2024! Dit betreffen de Nike Phantom voetbalschoenen met een lage enkelsok. Deze voetbalschoenen worden vanaf augustus tot oktober 2023 gedragen door spelers als Haaland, Rodrygo, Foden, Gavi, Mount, Lautaro Martínez, Camavinga, Brobbey, Paixao, Teze en tal van andere spelers. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu voor zowel kinderen als voor volwassenen bestellen en zijn ook voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden!

De voetbalschoenen zijn een combinatie van zwart en rood. De bovenkant is overwegend zwart en het onderste schietgedeelte rood met een grote swoosh met zwarte omranding, waarin ook weer een kleine witte swoosh verwerkt is. Op de achterkant van de Nike Phantom GX voetbalschoenen uit het READY pack bevindt zich een print van zwarte golven. Het onderstel is wit en de noppen zijn ook fel rood. Op de achterkant van dit paar schoenen prijkt de swoosh van Nike en het Phantom trademark teken. De Nike Phantom GX voetbalschoenen bevatten een lage enkelsok! De binnenzool is zwart en de veters ook! Dit zijn de perfecte voetbalschoenen voor de echte spelmakers, die altijd en overal het verschil kunnen maken, degenen die de beslissende actie maken in de 16 en overtuigd zijn van hun eigen kunnen. De schoenen zijn uitgerust met de volgende technologieën:

  • Materiaal: Flyknit materiaal zorgt voor behaaglijkheid en vorm om comfort rond de sok en de instap te bieden.
  • Nike Gripknit technologie: Dit is een klevend materiaal dat voor een uitzonderlijk balgevoel zorgt. Het bedekt het schietvlak van de schoen en loopt vanaf de grote teen helemaal via de veters naar de kleine teen voor optimaal contact tussen de schoen en de bal tijdens het schoppen. Het vormt zich naar je voet en geeft je uitstekende grip in zowel natte als droge omstandigheden. De voorgevormde microtextuur werkt samen met Gripknit en vormt zich naar je voet voor nog betere balbeheersing.
  • Flex groeven: Ter hoogte van de voorvoet bevinden zich zogenaamde Flex-groeven. Deze groeven zorgen ervoor dat je altijd grip hebt, wanneer de bal aan de voet is. Het zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt, wanneer jij je tegenstander voorbij wilt gaan! 
  • Tri Star Noppen: De zogenaamde Tri-Star noppen zorgen ervoor dat je nog beter weg kunt draaien van je tegenstander, waardoor jouw actie altijd lukt. De noppen hebben bovendien verschillende vormen, wat ervoor zorgt dat je altijd stabiel blijft. Op het onderstel van de schoenen zijn ook verschillende (wendbaarheids) lijnen verwerkt, welke perfect passen bij de looplijnen in het veld.
  • Asymmetrische veters zorgen voor een groot oppervlak tijdens het dribbelen, passen en scoren. Het verplaatste veterpatroon zorgt voor extra verstelbaarheid rond de middenvoet voor spelers met plattere of hogere voetbogen.
  • Asymmetrie bij de kraag en hak zorgt voor comfort. Zachte details in de hak maken de schoen eenvoudig in te lopen en verminderen irritatie en druk zonder in te leveren op stabiliteit en structuur.
  • Inlegzool met demping. De inlegzool bevat bovendien een speciale structuur, waardoor je niet gaat schuiven in deze voetbalschoenen
  • Lage enkelsok

Wil jij net als verschillende sterren schitteren op de nieuwe Nike Phantom GX voetbalschoenen uit het Ready pack? Klik dan direct op de buttons!