Nike Phantom GX II voetbalschoenen

Bestel hier altijd de nieuwste Nike Phantom GX 2 voetbalschoenen. De Nike Phantom GX voetbalschoenen betreffen de schoenen met een lage enkelsok, die gedragen worden door spelers als Haaland, Rodrygo, Foden, Enzo Fernández, Lautaro Martínez, Gavi, Camavinga, Caicedo, De Ligt, Stones, Davy Klaassen, Paixao en tal van andere spelers. Deze voetbalschoenen zijn sinds 2019 onderdeel van het assortiment Nike voetbalschoenen. Inmiddels is de tweede generatie Nike Phantom voetbalschoenen gelanceerd en zijn deze schoenen weer beschikbaar in verschillende kleuren en prijsstellingen.  

Nike Phantom GX  II voetbalschoenen Vortex pack

Nog nooit eerder lanceerde Nike voetbalschoenen die zo dodelijk zijn als de Nike Phantom GX  voetbalschoenen.  Alle technieken houden rekening met het spelgedrag van een spits of een spelmaker die een gooi moet doen naar plek 1 in het topscorersklassement  Ieder jaar lanceert Nike verschillende versies van de Nike Phantom GX voetbalschoenen in verschillende kleuren. Wil je alles van deze voetbalschoenen weten? Check hier alle technische informatie van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen! 

Technische informatie Nike Phantom GX voetbalschoenen

  • De Nike Phantom GX Elite voetbalschoenen zijn de top voetbalschoen van de Nike Phantom lijn. Dit betreft de versie die ook door de spelers gedragen wordt. Deze voetbalschoenen scoor je vanaf € 290,-. De Phantom GX  voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phantom voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar en bovendien in verschillende kleuren.
  • Om de twee/drie maanden lanceert Nike een andere kleurstelling van deze voetbalschoenen. Deze kleurstelling is onderdeel van een ''Pack'' en worden dan ook direct door de spelers die deze voetbalschoenen normaliter dragen gedragen. 
  • Flyknit materiaal: De upper van de  Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect.
  • Nike Gripknit technologie; Het bovenwerk van de Nike Phantom GX II voetbalschoenen bevat ook de Nike Gripknit technologie. Dit is een klevend materiaal dat voor een uitzonderlijk balgevoel zorgt. Het bedekt het schietvlak van de schoen en loopt vanaf de grote teen helemaal via de veters naar de kleine teen, voor optimaal contact tussen de schoen en de bal tijdens het passen, dribbelen en schieten. Het vormt zich naar je voet en geeft je uitstekende grip in zowel natte als droge omstandigheden. De voorgevormde microtextuur werkt samen met Gripknit en vormt zich naar je voet voor nog betere balbeheersing.
  • Nike Cyclone 360 profiel; Dit gedeelte bevindt zich onder de voorvoet van de voetbalschoenen en  helpt je snellere (verbeterde wendbaarheid bij het maken van wendingen) en zelfverzekerde (verminderde grip bij draaien) bewegingen te maken, zodat je vol zelfvertrouwen snelle wendingen kunt maken in het heetst van de strijd.
  • Asymmetrische veters zorgen voor een groot oppervlak tijdens het dribbelen, passen en scoren. Het verplaatste veterpatroon zorgt voor extra verstelbaarheid rond de middenvoet voor spelers met plattere of hogere voetbogen.
  • Inlegzool met demping. De inlegzool bevat bovendien een speciale structuur, waardoor je niet gaat schuiven in deze voetbalschoenen
  • Lage enkelsok; De Nike Phantom GX voetbalschoenen bevatten een lage enkelsok. Door deze sok kun je nog makkelijker in de voetbalschoenen stappen en heb je een beterbalgevoel. Door deze enkelsok lijkt het net alsof je met je blote voeten voetbalt! 

Spelers die de Nike Phantom GX voetbalschoenen dragen

De Nike Phantom GX voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Haaland, Rodrygo, Foden, Enzo Fernández, Lautaro Martínez, Gavi, Camavinga, Busquets, Caicedo, de Ligt, Rúben Dias, Pedro Porro, Bennacer, John Stones, Paixao, Brobbey en tal van andere spelers. 

Nike Phantom GX voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Phantom GX voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels. De top versie van de schoenen (de versie die ook door de spelers gedragen wordt, heeft een prijs van € 270,-. De schoenen zijn ook in goedkopere versies beschikbaar. Deze bevatten dan wel minder technologieën dan hierboven besproken. Over het algemeen geldt: hoe goedkoper de voetbalschoen, hoe minder technologieën er in de schoen verwerkt zijn of hoe goedkoper het materiaal. Goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. De Nike Phantom GX voetbalschoenen kun je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. De schoenen zijn namelijk beschikbaar in de maten: 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Alle Nike Phantom GX voetbalschoenen zijn voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. De schoenen kun je altijd in de onderstaande winkels bestellen. 

Historie