Merk: SKU: FD1157-600

Bestel hier de oranje Nike Mercurial Superfly Dream Speed voetbalschoenen voor volwassenen en kinderen.  Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47. De oranje Nike Superfly 9 Dream Speed voetbalschoenen worden vanaf november 2023 tot januari/februari 2024 gedragen door spelers als Mbappé, Cristiano Ronaldo, Rashford, Mahrez, Calhanoglu, Emre Can, Alexis Sánchez, Carlos Forbs en tal van andere spelers.

De oranje Nike Mercurial 9 Dream Speed voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de voetbalschoenen die Cristiano Ronaldo droeg bij Manchester United tijdens het seizoen 2008-2009. De voetbalschoenen zijn oranje en bevatten een patroon van zwarte en oranje kruizen. De sterren op deze Nike Mercurials geven je een onverschrokken en zelfverzekerde look om je tegenstander te verslaan! De swoosh van Nike op de zijkanten van de schoenen is wit met een zwarte omranding. Verder zijn alle details op de schoenen oranje/rood. De schoenen bevatten ook weer een enkelsok en Tri-Star noppen. Dit zijn de perfecte voetbalschoenen voor behendige, snelle en creatieve spelers, die het verschil kunnen maken en het spel kunnen bepalen! Check hieronder nog meer kenmerken van de oranje Nike Mercurial 9 Dream Speed voetbalschoenen – Oranje: 

  • Flyknit materiaal; het bovenwerk van de Nike Mercurial Superfly 9 voetbalschoenen is gemaakt van Flyknit materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het elastisch is en je voeten perfect omwikkelen. Het materiaal vormt zich namelijk perfect naar de vorm van je voeten. De neus en de hak van de schoenen hebben een andere vorm, waardoor deze nog beter aansluit op je voeten. 
  • Vaporposite+ materiaal; Het bovenwerk van de schoenen bevat ook de Vaporposite+ technologie. Dit betreft een combinatie van rasters met stroeve mesh. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zacht aanvoelt, maar stabiel genoeg is om je voeten te omsluiten. Het materiaal is bovendien licht buigzaam, waardoor je een nog natuurlijk balgevoel hebt bij het dribbelen, passen en schieten. 
  • Zoom Air Unit; Over driekwart van de lengte van de schoenen in de buitenzool bevindt zich de Zoom Air Unit. Deze unit zorgt, net als bij de sneakers van Nike, voor de optimale demping en een veerkrachtig gevoel. Door deze unit is de landing nog zachter en kun je je nog vrijer bewegen op het veld. Het zorgt voor meer explosiviteit en creativiteit! 
  • Speedcage; De binnenkant van de voetbalschoenen bevatten een sterk materiaal die de stevig in de zool houden, zonder dat gewicht toegevoegd wordt. Deze speedcage zorgt voor het lockdown effect. Je voeten gaan niet in je schoenen schuiven en je verliest geen bewegingsvrijheid. 
  • Tri-Star noppen; Tri-star noppen zorgen bij iedere stap voor grip in verschillende richtingen, zodat je snel en vol zelfvertrouwen van richting kunt veranderen. Noppen bij de hak zorgen voor grip en stabiliteit bij het stoppen. Noppen op de neus zorgen voor grip tijdens explosieve afzetten.
  • Inlegzool met demping

Klik direct op de buttons om de oranje Nike Superfly 9 Zoom Air voetbalschoenen te bestellen voor kinderen en volwassenen!