Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

Vind hier alle informatie over de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn de Nike Mercurials met enkelsok, die gedragen worden door spelers als Mbappé, Rashford, Cristiano Ronaldo, Cristian Romero, Mahrez, Calhaglu, Emre Can, Alexis Sánchez, Carlos Forbs, Mkhitaryan en nog meer sterspelers.

Nike Mercurial Superfly 9 Zoom Air voetbalschoenen - Paars

De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen werden door het Amerikaanse sportmerk in 2009 voor het eerst gelanceerd. Destijds bevatten de voetbalschoenen nog geen enkelsok en werden deze gedragen door Drogba en Cristiano Ronaldo. In 2014 lanceerde Nike voor het eerst een Nike Mercurial voetbalschoenen met enkelsok, die de naam Superfly kreeg. Vandaag de dag bevatten de Nike Mercurial Superfly 9 voetbalschoenen nog steeds een enkelsok (dynamic fit collar), maar zijn de voetbalschoenen ook uitgerust met tal van andere geavanceerde technologieën. Dit zijn namelijk de perfecte voetbalschoenen voor behendige, snelle en creatieve voetballers.

Technische informatie Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen

  • De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Zo kan je op elk veld uit de voeten. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in volwassen maten als in kindermaten kopen. De verkoopprijs van de Mercurial Superfly V voetbalschoenen start vanaf € 290,-. Een overzicht van de verschillende Nike Superfly voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • Dymanic Fit collar; De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen bevatten een enkelsok. De enkelsok past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm.  Hierdoor bevatten de Nike Superfly schoenen geen tong. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één voelen, waardoor je het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt en de balbehandeling altijd perfect is. De enkelsok is korter dan voorheen. Hierdoor hebben de schoenen een nog betere en strakkere fit. Daarnaast zorgt de dynamic fit collar voor de perfecte ondersteuning rondom je enkels, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid.
  • Flyknit materiaal; het bovenwerk van de Nike Mercurial Superfly 9 voetbalschoenen is gemaakt van Flyknit materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het elastisch is en je voeten perfect omwikkelen. Het materiaal vormt zich namelijk perfect naar de vorm van je voeten. De neus en de hak van de schoenen hebben een andere vorm, waardoor deze nog beter aansluit op je voeten. 
  • Vaporposite+ materiaal; Het bovenwerk van de schoenen bevat ook de Vaporposite+ technologie. Dit betreft een combinatie van rasters met stroeve mesh. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zacht aanvoelt, maar stabiel genoeg is om je voeten te omsluiten. Het materiaal is bovendien licht buigzaam, waardoor je een nog natuurlijk balgevoel hebt bij het dribbelen, passen en schieten. 
  • Zoom Air Unit; Over driekwart van de lengte van de schoenen in de buitenzool bevindt zich de Zoom Air Unit. Deze unit zorgt, net als bij de sneakers van Nike, voor de optimale demping en een veerkrachtig gevoel. Door deze unit is de landing nog zachter en kun je je nog vrijer bewegen op het veld. Het zorgt voor meer explosiviteit en creativiteit! 
  • Speedcage; De binnenkant van de voetbalschoenen bevatten een sterk materiaal die de stevig in de zool houden, zonder dat gewicht toegevoegd wordt. Deze speedcage zorgt voor het lockdown effect. Je voeten gaan niet in je schoenen schuiven en je verliest geen bewegingsvrijheid. 
  • Tri-Star noppen; Tri-star noppen zorgen bij iedere stap voor grip in verschillende richtingen, zodat je snel en vol zelfvertrouwen van richting kunt veranderen. Noppen bij de hak zorgen voor grip en stabiliteit bij het stoppen. Noppen op de neus zorgen voor grip tijdens explosieve afzetten.
  • Inlegzool met demping; De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly bevat een lichtgewicht, geperforeerde 3D-inlegzool. Deze is verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Nike Superfly 9 Mercurial voetbalschoenen - Paars

Sterspelers die Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen dragen

Sterspelers die op de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen spelen zijn Mbappé, Cristiano Ronaldo, Rashford, Christian Romero, Bissouma, Mahrez, Calhanoglu, Emre Can, Alexis Sánchez, Mkhitaryan, Bentoumi, Forbs en nog tal van andere spelers. 

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Nike Mercurial Superfly 9 voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Mercurial voetbalschoenen!

Bestel de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met enkelsok direct in

Nike.nl
vanaf € 129.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 129.95
Bestellen >

Historie