Zwart/roze/paarse adidas Predator Freak voetbalschoenen

Voetballers als Pogba, Szczesny, Ter Stegen, Pjanic, Alli, Kanté, Alaba en Daley Blind spelen tijdens het EK van 2021 op opvallende zwart/roze adidas Predator Freak voetbalschoenen. De nieuwe Predators zijn onderdeel van het Superspectral pack van adidas. Dit nieuwe pack bevat ook gloednieuwe COPA Sense, X Ghosted en Nemeziz voetbalschoenen, welke vanaf nu tot eind juni gedragen worden door verschillende sterspelers. Alle schoenen uit het pack bevatten dus roze details, zo ook de nieuwe Predators!

Design adidas Predator voetbalschoenen Superspectral pack

De nieuwe adidas Predator Freak + en .1 voetbalschoenen hebben, zoals de naam van het pack al zegt, spectrale kleuren. De upper van de voetbalschoenen is overwegend zwart en naar de neus en de zijkanten loopt dit middels een gebroken effect over in het roze (Hyper pink). Ook in de witte adidas strepen op de zijkanten van de voetbalschoenen is dit gebroken effect verwerkt. Daarnaast bevatten de nieuwe Predators paarse details. De hielkap op de achterkant van de schoenen bevat een paarse gloed en ook de Demonskin spikes op upper van de nieuwe Predators zijn paars. Verder worden de adidas Predators opnieuw gekenmerkt door de scherpe enkelsok, waarin in het oranje de naam van de schoenen is verwerkt: PREDATOR. De zoolplaat van de schoenen is bijna geheel roze en bevat ook de gebroken print. De achterkant van de zool is paars en alle noppen op de nieuwe roze/paars/zwart adidas Predator voetbalschoenen zijn oranje. Aan de technologieën van de adidas Predator voetbalschoenen heeft het Duitse sportmerk niks veranderd. Sinds januari bevatten de Predators verschillende nieuwe technologieën. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!

Kenmerken adidas Predator FREAK voetbalschoenen

De adidas Predator FREAK voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers met een goede pass en degenen die het spel willen maken. Om deze voetballers te faciliteren heeft adidas de voetbalschoenen uitgerust met verschillende technologieën en materialen. 

  • De adidas Predator voetbalschoenen bevatten op de upper (en met name ter hoogte van de voorvoet) rubberen spikes. Ook de vorige versie van de Predators had deze spikes (welke door adidas de Demonskin technologie genoemd wordt). Deze spikes zijn op strategische punten op de voetbalschoen geplaatst, namelijk op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Dit zijn de belangrijkste contactpunten met de bal. De adidas Demonskin technologie zorgt dan ook voor het perfecte balgevoel en een ideale controle. Aan deze technologie heeft adidas na feedback van de spelers kleine aanpassingen gedaan. De spikes betrekken een nog groter oppervlak en het zijn er meer (maar liefst 225), zodat de spelers een nog betere controle, grip en passing hebben.
  • Ook het silhouet van de adidas Predators is veranderd. De adidas Predator Freak voetbalschoenen zien er nog scherper uit dan haar voorgangers. Dit komt met name tot uiting in de scherpe enkelsok (de Primeknit collar) van de Predators. De schoenen hebben een zogenaamd ''split cut'' enkelsok. Door deze naadloze sok constructie van Primeknit hebben de voeten een betere bewegingsvrijheid. Bovendien kan deze vorm zich nog beter aanpassen aan verschillende vormen voeten, wat het balcontact voor iedere voetballer nog beter maakt.

  • De adidas Predator Freak+ versie betreft de versie zonder veters. De veterloze enkelsok in combinatie met het nieuwe silhouet van de adidas Predators zorgt ervoor dat je nog makkelijker in de schoen kunt stappen. Een ander effect hiervan is dat je voeten nog beter vergrendeld in de schoenen zitten (het zogenaamde lockdown effect). De adidas Predator Freak 1. hebben hetzelfde design, maar bevatten veters. 

  • Ook in de zoolplaat van de adidas Predator Freak voetbalschoenen heeft het merk wat subtiele aanpassingen gedaan. Deze zogenaamde ControlFrame zoolplaat met Split Tooling is namelijk nog lichter en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.

  • De adidas Predator FREAK voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met ronde noppen als met meer langwerpige noppen. Door de ronde noppen kun je nog beter draaien en inspelen op veranderende situaties op veld. De langwerpige noppen zorgen juist voor meer grip.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predators, welke vanaf nu ook door de keepers van Ajax gedragen worden. De adidas Predators worden namelijk gedragen door Onana, Stelekenburg, Scherpen en Kotarski. Bij Feyenoord dragen Bijlow en Toornstra deze nieuwe voetbalschoenen. Deze paars/roze adidas Predator voetbalschoenen zijn de opvolgers van de adidas Predators uit het Superlative pack.  Deze schoenen worden in ieder geval tot en met de groepsfase van Euro 2021 gedragen. 

Zwart/roze adidas Predator Freak voetbalschoenen Superspectral pack bestellen

De nieuwe adidas Predator Freak voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalschoenen zijn in verschillende versies beschikbaar, namelijk voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Bovendien zijn deze voetbalschoenen zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. De Predator FREAK + voetbalschoenen hebben voor volwassenen een prijs van € 270,- en de Freak 1. zijn € 220,-. Voor kinderen zijn de voetbalschoenen € 150,-. Goedkopere versies van deze schoenen kun je ook bestellen. Deze bevatten wel andere technologieën dan in dit artikel besproken, maar scoor je al vanaf € 50,-. In deze webshops kun je de adidas Predators ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!

adidas Predator voetbalschoenen Superspectral pack

Adidas Predator Freak voetbalschoenen - Zwart/Paars/Roze

Adidas Predator voetbalschoenen EK 2021