Paars/roze adidas Predator Edge voetbalschoenen Champions Code

Adidas heeft vandaag voor alle spelers die nog in de Champions League strijden een speciaal pack gelanceerd. Het pack heeft als toepasselijke naam ''Champions Code'' en bevat ook nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen! Dit zijn de schoenen die onder andere gedragen worden door Alaba, Rakitic, Bentacur, Koke, Renato Sanches, Phil Jones en Pogba tijdens de naderende wedstrijden om de knock-out fase van de Champions League. Bij Ajax worden de Predators gedragen door Blind, Onana en de andere keepers van de Amsterdammers. Het is overigens de vraag of Onana en Blind de nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen uit het Champions pack ook dragen in de wedstrijd tegen Benfica op 15 maart 2022.

De nieuwe adidas Predator Edge Champions Code voetbalschoenen hebben de iconische Champions League look. De voorkant en zoolplaat van de voetbalschoenen is roze en dit loopt naar de achterkant en de upper over in het paars. De Zone Skin ribbels op de voorvoet van de voetbalschoenen zijn roze en verder zijn er ook zilveren details in de nieuwe Predators verwerkt. De schoenen bevatten namelijk een all-over print van zilveren sterren, geïnspireerd door het Champions League logo. Ook de drie adidas trademark strepen op de achterzijde van de voetbalschoenen zijn zilver. Op de hiel van deze nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen is de iconische Champions League Starball verwerkt. De zoolplaat van de schoenen is geheel roze met een diamantendesign en chevron noppen. Sinds begin dit jaar hebben de adidas Predator voetbalschoenen een kleine metamorfose ondergaan. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees vooral verder! Hieronder leggen we uit waarom de adidas Predator voetbalschoenen de ideale voetbalschoenen zijn voor spelers die staan voor controle en bovendien heersen op het veld!

Technologieën en materiaal adidas Predator Edge voetbalschoenen Champions Code pack

Begin dit jaar voerde adidas een aantal veranderingen door in de adidas Predators. Hierdoor is de naam van de voetbalschoenen veranderd van adidas Predator Freak naar adidas Predator Edge. 

  • De grootste verandering van de Predators is de zogenaamde Zone Skin. Deze technologie komt tot uiting in de dunne rubberen ribbels op de voorvoet van de voetbalschoenen. Deze lijnen zijn strategisch gepositioneerd op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt namelijk de belangrijkste contactpunten met de bal. Deze techniek zorgt ervoor dat de spelers die deze schoenen dragen nog nauwkeuriger kunnen schieten en passen. Deze Zone Skin technologie vervangt daarmee de spikes op de adidas Predators. Deze technologie werd de Demonskin technologie genoemd. De dure versie van de nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen bevat alleen de Zone Skin technologie. Op de goedkopere modellen wordt deze technologie de Control Zone genoemd. 

  • Het bovenwerk van de adidas Predator Edge voetbalschoenen is gemaakt van een PRIMEKNIT materiaal. Dit betreft een gebreid materiaal, welke als kenmerk heeft dat het naadloos om de voeten valt. 

  • Een andere belangrijke toevoegen van de adidas Predator Edge voetbalschoenen is de zogenaamde vlakke wreef. De wreef is door het merk wat vlakker gemaakt, zodat het gewicht ongelijk is verdeeld en de focus nog meer komt te liggen op de voorvoet. Hierdoor kun je nog meer power geven wanneer je de bal schiet. In de versie die de spelers dragen, heeft adidas een zogenaamde Power Facet tool toegevoegd, zodat dit effect nog meer versterkt is.

  • De adidas Predator Edge voetbalschoenen hebben ook een geheel nieuwe enkelsok. Naar aanleiding van de feedback van voetballers en voetbalsters heeft adidas de enkelsok verlaagd. De zogenaamde enkelsok (door adidas ''Facet Fit Collar'' genoemd) is gemaakt van een super sterk Primeknit. Dit betreft een elastisch materiaal, welke een perfecte lockdown bewerkstelligt. Dit houdt in dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. Bovendien kun je door de verlaagde sok nog beter in de schoenen stappen.

  • De zoolplaat en de noppenconfiguratie van de adidas Predators zijn hetzelfde gebleven. De zoolplaat van de adidas Predator Edge voetbalschoenen wordt de ControlFrame zoolplaat genoemd. Deze bevat een Split Tooling, is super licht en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.

  • De adidas Predator Edge voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met ronde noppen als met meer langwerpige noppen. Door de ronde noppen kun je nog beter draaien en inspelen op veranderende situaties op veld. De langwerpige noppen zorgen juist voor meer grip.

  • Ook de adidas Predator Edge voetbalschoenen zijn beschikbaar in een versie met veters als een versie zonder.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen uit het Champions Code pack. Deze voetbalschoenen worden maar door een beperkt aantal spelers gedragen. De spelers die niet meer actief zijn in de Champions League en toch normaal de adidas Predators dragen, dragen nu de blauw/rode adidas Predator Edge voetbalschoenen. 

adidas Predator Edge voetbalschoenen bestellen

De paars/roze adidas Predator Edge voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De duurste versie (de Edge+ versie) is € 280,-, maar goedkopere Predators bestel je al vanaf € 60,-. Hoe goedkoper de voetbalschoen is, hoe minder technologieën er in de schoen verwerkt zijn. Alle sterspelers dragen natuurlijk de duurste versie van de voetbalschoenen. De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden uitgebracht, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels vind je ook oudere modellen van de adidas Predator voetbalschoenen en kun je deze bovendien laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de adidas Predator Edge voetbalschoenen exclusief in deze SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!

Paars/roze adidas Predator Edge voetbalschoenen

 

Paars/roze adidas Predator Edge voetbalschoenen met veters

Paars/roze adidas Predator Edge voetbalschoenen