Merk: SKU: GY7378

Bestel hier de wit/zwart/fel groene adidas X Crazyfast voetbalschoenen zonder veters (de LL versie) uit het Crazyrush pack! Deze witte voetbalschoenen worden door spelers als João Félix, Heung-Min Son, Joselu, Kalulu, Madueke, Vardy, Stengs en tal van andere sterspelers gedragen vanaf juli tot september 2023. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu voor zowel volwassenen als voor kinderen bestellen. De voetbalschoenen zijn namelijk beschikbaar in verschillende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48. De voetbalschoenen zijn ook beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden.

De adidas X Crazyfast voetbalschoenen uit het Crazyrush pack zijn overwegend wit en bevatten een fel gele/groene gloed. Ook de zoolplaat en de noppen bevatten een fel gele gloed. De adidas strepen op de zijkanten van de voetbalschoenen zijn zwart. Het meest opvallende aan de upper van de adidas X voetbalschoenen is de doorschijnende look! De adidas X Crazyfast + voetbalschoenen zijn door adidas speciaal ontworpen voor snelle en creatieve spelers. Ook deze voetbalschoenen bevatten weer de nieuwste technologieën, zoals de Aeropacity Speedskin+ en de Speedframe zool met Aeroplate. Check alle technologieën hieronder!

  • Het bovenwerk van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen bestaat uit het zogenaamde Aeropacity Speedskin materiaal. Dit materiaal schijnt licht door, waardoor je je sokken kunt zien, met name aan de zijkanten.
  • De dunne laag mesh op de voetbalschoenen wordt de AeroCage+ technologie genoemd en zorgt voor stabiliteit en steun, wanneer je je van een tegenstander losmaakt en een creatieve actie maakt. Deze
  • Primeknit collar: De voetbalschoenen bevatten een enkelsok. Deze enkelsok wordt de Primeknit collar genoemd en zorgt ervoor dat je de schoenen naadloos aan kunt doen. De schoenen vormen zich perfect naar de vorm van je voeten, wat voor een optimaal draagcomfort zorgt.
  • Speedframe zoolplaat; De adidas X voetbalschoenen bevatten een Speedframe zoolplaat met Aeroplate. Deze zoolplaat is super licht en dit faciliteert natuurlijk snelle en creatieve spelers. Wanneer je een actie aan wilt gaan, ben je snel weg!
  • De adidas X voetbalschoenen bevatten extra noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze noppen zorgen voor een nog betere grip wanneer je je losmaakt van je tegenstander en explosief weg kunt sprinten.
  • Ter hoogte van de hiel bevindt zich een 3D hielkap van koolstof, welke zorgt voor het lockdown effect. Hierdoor ga je niet met je voeten in de voetbalschoenen schuiven en verlies je ook geen bewegingsvrijheid.
  • Kleur: Wit/Zwart/Fel Groen
  • Pack: Crazyrush pack 

Klik direct op de buttons om deze wit/zwart/fel groene adidas X Crazyfast LL voetbalschoenen zonder veters uit het Crazyrush pack voor volwassenen en kinderen te bestellen!